Xayder Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Merhaba, Geçen Nisan-Mayıs gibi Bakırköy Rock Market aracılığı ile satın aldığım gitarı satıyorum,. Yanında 2 tane pena, 1 adet pcye bağlamak için dönüştürücü ve kablosu, 1 adet softcase ve yeşil renkte deri uçlu askı verilecektir. Fiyatı: 250ytl İstanbul avrupa yakasındayım b.köy-sefaköy-taksim-mecidiyeköy gibi yerlerden elden teslim imkanı vardır. Fotoğrafları aşağıdadır, iletişim için: mberks (et) hotmail . com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Topici trollemeyeyimde resimleri kendinmi çektin alttaki resim çok süper çıkmış hayran kaldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Bu arada mesaj edit imkanı kaldırılmış sanırım, fiyatı 200 YTL'ye düşürdüm 0' fiyatına 250 YTL yakın diye. Evet kendim çektim, sağol beğenmene sevindim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 oha resimler süper yanlız hakkaten <3 çalmayı öğreneceğimi bilsem alacam bitanede. kafa basmıyor ne yazık ki, müzik kulağı yokmuş bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 ee nasıl alıcam 1 yıl olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar