Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MyIE2 Uber Web Browser..


Thalion

Öne çıkan mesajlar

Daha önce buradaki konulardan birisinin altında, az birşey anlatmıştım ama kaynamıştı o nedenle bu konuyu açıp size link'i vereyim istedim...

Öncelikle MyIE2 bir Internet Explorer Plug-in'i gibi çalışıyor.. herhangi bir setup gerektirmiyo download ettiğiniz zaman zip'i açtığınız klasör'den direk programı çalıştırabilirsiniz..
MyIE2 kendisi özelliklerini de ekleyedek IE'yi açar ve karşınıza bambaşka bir browser çıkar..

Bazı özelliklerini detaylı olarak açıklıyayım..

En önemli özelliği tek bir IE üzerinde istediğiniz kadar site açmanıza izin vermesi..


Yukarıdaki resimde dikkatinizi çektiyse, adress bar'ın altında bir takım tab'lar bulunmakta.. Bu tabların her biri sizin açmış olduğunuz siteler.. Aşağıda task bar üzerinde sadece 1 adet MyIE2 görünmektedir.. ( Win XP deki tüm explorer'ları üst üste bindirme ile karıştırmayın )
açmış olduğunuz siteler arasında bu tablar ile veya kalvyede ( CTRL + yön ok'ları " ile gezebilirsiniz.. Uber Surfer'lar için büyük kolaylık sağlayan bir sistem..

Bunun dışında sitelere shortcut veya alias verme..

Adresi uzun olan ve sık ziyaret ettiğiniz sitelerin adreslerini sürekli yazmamak için siteyi açtıkran sonra tab üzerine sağ click ile add alias veya add shortcut diyerek alias veya shortcut verebilirsiniz..
Alias dediğimiz olay adress bar'a site adresi yazar gibi yazacağınız tek bir kelime.. Mesela bende adress bar'a pati yazdığım zaman direk paticik.com/forum açılıyor.

Popup filtresi, proxy ayar seçenekleri, skin kullamı vs. gibi pekçok ek özelliği daha var..

Bence bir deneyin, çok sevebilirsiniz..

P.S. Unutmadan ilk kurulumda yukarıda bulunan toolbar bayaa kalabalık.. toolbar'a sağ click ile gleen menüde customise toolbar diyerek gereksiz düğmeleri çıkartabilirsiniz..


Bu Plugin'i buradan indirebilirsiniz..

Güle güle kullanın..[hline] MCP | MCSE | CCNA
--------------------------------------
Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P]
Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P]
Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P]
Currently in Progress Cleric Celine
Excalibur | Albion / EU

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 11 ay sonra ...
Bana opera'yı anımsattı, opera'da ayrıca bir de pencere hata verip kapandığında, tekrar pencereyi açtığınızda soruyor kalan yerden mi devam etmek istiyorsunuz boş sayfa mı açılsın diye. En sevdiğim özelliklerinden. Bu özellik MyIE'de de var mı? Eğer varsa hemen yüklüyorum :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

thalion kardeş konunu dağıtmak gibi olmasın, ben de bi sürü benzer özelliklere ve daha fazlasına sahip mozilla firefoxu öneriyorum. sürüyle plugini de cabası.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...