sirman Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Arkadaslar yokmu infinity serverina gelecek insanlar sole ufak bir topluluk olsun gezelim tozalim beraber huntlar yapalim dungeonlari yapalim biraz paramiz olsun city kuralim , guildler kuralim. yokmu gelmek isteyen lag yok server kapandi derdi yok :)[signature][hline]i'm a jedi like my father before me . Ege Sir'mann - Master Artisan/Novice Smuggler - European Infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 infinity çok boş, o yüzden farstara girmiştim ben, memnunum serverdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirman Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 bos olmasi iyi bi bakimdan nerde cokluk orda .okluk :)[signature][hline]i'm a jedi like my father before me . Ege Sir'mann - Master Artisan/Novice Smuggler - European Infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 ben bugun infinity de açtım karakter rifleman eclipse te çok alg oluoyrdu burda açtım gerçi burda da oluyor anlamadım nedendir ama neyse ben oynuyorum şu an infinity de sararsa devam ederim ama sıkılırsam geçerim başka bi yere heralde[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater [Bu mesaj fortinbras tarafından 03 Mayıs 2004 22:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 benim karakter ismim Rigel infinity de isteyen olursa tell atın beraber takılırız daha çok gelişmedi tabi ama olsun...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 chimera en güzel avrupa serveri bosver oralari[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 /tell ege fortinbras friendlistine ekle[signature][hline]i'm a jedi like my father before me . Ege Sir'mann - Master Artisan/Novice Smuggler - European Infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ya ben istedim isimle karakter açamadıktan sonra oynamam o serverda butun isimler kapılmış o yüzden daha tenha bi yeri seçtim ama o kadar da tenha değildi yani dun gerçi hiçbi zaman bir eclipse kadar dolu olamaz ama gene de idare eder pvp si iyise çekilir yani pvp yapcak adam varsa doğru durust yeterli bence bi de 4-5 Türk olsun gerisi yalan[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 karakterim gelişmeye başladı scoutla marksmanı birkaç gun içinde masterlarım heralde sonra da rifleman üstünde yoğunlaşıcam fakat marksman i masterlamam iyi midir gerekli midir yoksa rifle bittikten sonra hemen rifleman e geçilir mi bi de riflemandde hangi slotları doldurayım bir fikri olan varsa soyleyebilir mi... sniper olarak düşündüm ben ama... bir de naboo da Seaside da bir evim var halka açık her zaman beklerim...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirman Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 fortinbras bu arada bana bitane mail atarmisin (ingamename : ege) cunku turk guildi kurmaya calisiyoruz su anda aktif senle birlikte 6 kisiyz hem seni arkadaslarla tanisitirim (su iki gundur giremiyodum adam gibi cunku tam 10 tane sinavim var bu hafta)[signature][hline]i'm a jedi like my father before me . Ege Sir'mann - Master Artisan/Novice Smuggler - European Infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 abi her şekilde sizinle her savaşa girerim de bana bir eleman ço kyardımcı oldu onun guilde gircem sanırım beni şehre de üye ettiler rebel olucam karakter gelişince sen de seçimini rebelden yana yaparsan birlikte omuz omuza çarpışırız... arada level dergisindeki yazarlardan biri de bizim serverda Red siye bahsettiği guild naboo da kurulmuş tekrar... ama o yok sanırım artık o guildde rebel onlar da zaten infinitydeki rebeller çok yardımlaşıyorlar birbirleriyle gordüğüm kadarı ile imperialleri bilemiycem sana mail atarım ben oyuna girince[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirman Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 valla ben imperialim :) rebel olmayi da dusunumuyorum leveldeki adamin nick ne abi ? onu yazarsan sevinirm ama sen yinede bi tell at bana oyunda :)[signature][hline]i'm a jedi like my father before me . Ege Sir'mann - Master Artisan/Novice Smuggler - European Infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Sirman beni de say. Bakalım nasıl olacak... Biraz fazla tenha geldi bana da ama sanki böyle kalmayacak gibi bir his var içimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirman Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 tamam arkadaslar yarin kuruyoruz guildi , lutfen bana en kisa zamanda mail atin ki nicklerinizi ogrenebiliyim . bu aksam 8-9.30 arasi oyunda olacagim lutfen benimle iletisim kurun.[signature][hline]i'm a jedi like my father before me . Ege Sir'mann - Master Artisan/Novice Smuggler - European Infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar