kingpin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Bu programı yükledikten sonra makinamda sorun oluştu txt dosyaları çevirmenin iconu gibi gözükmeye başladı sildikten sonra bile.Belirli bir süre sonra yok oldu ancak hala txt uzantısının kendi iconuna sahip değil onu nasıl eski haline getireceğiz ? birde mesela yeni bir metin belgesi [txt] açıcam ama sağ klikle açılan kutucukta metinbelgesi yok olmuş durumda .. anlatabildiysem ne mutlu[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 my computer>tools>folder options>file types ordan txt uzantısını bul. change ve advanced den istediğin değişikleri yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 sorunda bu ya abi.. txt uzantısı kayboldu orada göremiyorum[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 benimde başıma gelmişti, format attım (zaten atacaktım eheh txt için değildi yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar