Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Untitled Document <%@page Language="VB" %> Lutfen Isminizi Yazin: isim: [hline] abi ya bunu brinkster bilem göstermiyo neyi yanlış anlamnadım ya? acaba sonunu asp ve aspx yaptıgım icinmiydi? yardım edin lütfen[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 asp ile hiç alakam kalmadı ama uzun süre cevap çıkmazsa "asp"+"welcome world" şeklinde arat derim googledan, olmadı bir de "script runat" ekle aramaya ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ########## Test.asp ########## <%@ Language="VBScript"%> Test Page <% if CStr(Request.QueryString("name")) <> "" Then %> İsminiz:<% CStr(Request.QueryString("name")) %> <% else %> <% end if %> [signature][hline]1...2...3... ee ya sonrası ? Criminal2's HomePage [Bu mesaj Criminal2 tarafından 06 Mayıs 2004 17:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 yoq yoq olmuyorrrrrrrr :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 pardon "=" koymayı unutmuşum :) :) :) (Yeni) ########## Test.asp ########## <%@ Language="VBScript"%> Test Page <% if CStr(Request.QueryString("name")) <> "" Then %> İsminiz:<%=CStr(Request.QueryString("name")) %> <% else %> <% end if %> [Bu mesaj Criminal2 tarafından 06 Mayıs 2004 18:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar