maxrep Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Merhaba. Window modunda çalıştırıyorum. Ve ekranın üstüne bir pencere açıldığında veya mouse kursoru başka bir yere gittiğinde ekranda takılmalar ve frame de müthiş bir düşme görüyorum. Sizce sorun nedir. Pencere değilde tam ekranda böyle bir sdorun yalşamıyorum veya wow ekranınn üstüne herhangibir şey geldimi bu sorun çıkıyor. Ve wow varken ses de bir parazit oluyor. tamamiyle driver lar yüzünden midir? Daha önce böyle bir sorunum yoktu.. Onboar değilde sblive ses kartıyla parazir yoktu. Şimdi onboar olan ses kartını kullanıyorum. Aynı ekran akrtı ve aynı boar la daha öncede görüntü sorunu yaşamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 /console maxfpsbk 0 (sıfır) Oyun backgroundayken focus halindeki gibi FPS ile çalışmasını sağlar. Bir dene bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar