Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: BlaCk_DmC, 28 Mart 2004 18:40 tarihinde demiş ki: arkansis, andromeda'dan topladım bi kasa digerler sitelerde topladıklarım 620-650 civarı cıkıyorken andro'da 700'ü aştı :) Hele kdv dahil olmadıgını ogrenınce dırek kapadım sayfayı. Yinede sağol. Nasıl yahu ? Bi yamukluk olması lazım onda ? parçaların fiyatlarına yanlış bakmış olmayasın ben oradan alışveriş yapıyorum sürekli istanbuldaki en ucuz yerlerden birisi , yazıcıoğlunu saymazsak[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 hem ucuz hem de amdler için ideal bi anakart düşünüosan epoxları dene derim[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Şu anda verdim Bilgisayarcıya bi liste işte bahsettiğim Asus anakart,9600Se falan var Bakalım bi fiyat vericek hepsine.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar