Cocostar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 selam beyler pikatel airmax modemim var port açtım online birşeyler çeviricez ben host oluyorum aynı ip den arkadaş giremıyor nasıl halledebiliriz bu sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 http://www.euroturkiye.net diye bu eurobattle'ın tr kanalının forumudur burası. Daha önce rastlamıştım böye bir konuya bi gir bak derim. not: kullanıcı adı ve şifremi hatırlayamadıgım için girip bakamadım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Şunuda belirtiyim warcraft olmayabilir belki ama yinede çözümü orda =) bi program var o yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 aynı sorunu bende yaşıyordum, hatta başlıkta açmıştım buraya. hamachi kullanıyorduk biz, cevaplardan biri aynı versiyon programı kullanındı,denemedim ama sorunu çözebilir. Ayrıca aynı ip den dolayı giremediğine eminsin di mi yani ayrı ayrı denediklerinde ikiside girebiliyor mu oyuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar