Anevquemar. Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Non-newtonian fluid olsun renk değiştiren hedelerden olsun bunlar gibi deneyler lazım bana beyler.. bunları bulabileceğim uç bir site biliyor musunuz? malzeme var, formülizasyonuda olursa tam süper olur hatta ama olmasada olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 hangi seviyede arıyorsun lise mi lisans mı, sebebi nedir vs ona göre önerilerde bulunacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Spectroscopy filan da var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 of sina topiki unutmuşum lisans seviyesinde arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 lisans da amaç ne yani okulda birşeyler mi denemek, öğrenmek mi yoksa kendi çapında takılmak mı? çünkü lisans seviyesindeki deneyler pek öyle şunu şuna karıştır mavi renk çıksın, patlasın falan gibi değil. organik kimya labları misal genelde bir solüsyonun içinden organik bir maddenin izolasyonu, maddelerin ayrıştırılması vs gibi deneyler ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 non-newtonian fluid tarzı ilgi çekici şeyler yapmak istiyoruz ki onu yaptık. sürekli reaksiyon halinde renk değiştiren bir sıvı var onuda yaptık. ne bileyim ilginç birşeyler varsa diye sordum sadece ? zaman geçirebileceğimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 valla işte organik kimya lab derslerinin kitaplarını önerecektim ama onlar çok da ilginç değil organik kimyada kullanılan standart metodlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 hmmm saol yinede =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 böyle renk değişsin gaz çıksın çöktürme yapalım falandır filandır diyosanız 1 adet kalitatif analiz deney kitabı alın basit deneyler zevkli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 sönmemiş kirece işeyin kapatın kapağını atın çöp kovasına abi bundan ala deney mi var ha diyorsan ucuza kaçayım menthos kola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar