Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir çalışmanın hazin sonu!

Daesu

Öne çıkan mesajlar

kalktım uo başından bişiler yapim dedim,
oturdum kagıt kalem başına bişiler attım kafadan bi eskiz falan -ha dedim oluyor cıktı bişi sonra şöle bi genel tarama attım gölge falan başladım sag koldan tonlamaya.perdeyi acim diye kolumu bi kaldırdım masadaki nescafe yi bi devirdim kagıda
bölee baktım kagıda kaldırmadımda sinir oldum

[signature][hline]impossible is nothing

www.fallenbishop.cjb.net

[Bu mesaj Bıshop tarafından 03 Nisan 2004 23:48 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
güzel omuş güzel mis gibi kahve kokuyordur o bide[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

bu bana kahve içmeyi çok seven birini hatırlattı:) hakkaten sade nasıldı bilmem ama kahve aromalı da güsel olmuş, kokusu bile gelio walla :D aslında bu da bi yöntem olabilir belki... çizimi bitirip üstüne çay kahve falan dökün kasıtlı, deişik bi stil olsun :-)[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

bah bish sinir oluom senin gibilere :P neden bu kadar güzel cizionuz kardesim alla allaaaaa :P[signature][hline]
Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

demek istiyorki ben çok yüzsüzüm horacegoesskiing gibi güzel çizsem buradan uçarım direk ortama akarım
diyo[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

gariban bishhim benimm.. olm suyu kaveyi uzakta tut bundan sonna.. :D[signature][hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Designer® :hrr:
Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar!
AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...