karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 ne kadar sinir bozucu bir durum. işten eve geliyoruz serverlar kapanıyor. saat 10:00'a dek de kapalı kalıyor. sdece betada kapanacak sanmıştım :( saatleri de o kadar alakasız ki, bizde saat 8 onlarda saat ögleden sonra 1. bu saatde oyun mu kapatılır ya. git gecenin bi köründe kapat uoda olduğu gibi. ne güzel elven bow alacam diye kasıyordum. peah.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Karakedi of Bartz - Lvl 19 Human - Healer Mage Karakedi of Gustin - Lvl 22 Elf - Scout KaraElf of Gustin - Lvl 20 Dark Elf - Dark Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 uo'da bu iş gönüllü olduğundan insanlar evdeyken, işte değilken yapıyor kapama işini falan. böyle bi durumda adamların işi o olduğundan sanırım mesai saatinde yapıyolar... başka bi mantıklı açıklama yok :)[signature][hline]the errorist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 haydaaaaaa tamda forumlara bakayim biraz sonra oyuna gireyim diye oturmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Karakedi Bowla gitmeye inatlisin gibi :) Bizdede LvL lar dusuk fakat zengin gidioruz. Toplamda LvL 31 karakterde 3m den fazla para var[signature][hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] [b]Burningred LvL 29 Assassin-Bartz [b]YARMAGUL LvL 21 Artisan-Bartz[b] icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 muhauah patron onlar parayi veren biz ne güzel ekonomi dimi!!![signature][hline]Sinirbaz'dan selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elrond_Saralonde Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Bi de sunu dusunun server gidiyor kimseye haber etmeden ve ne kadar kapalı kalacagı belli deil... En azından adamlar saat 10:00 da server ı açacaklarını tam 10 dakika önceden belirtiyorlar... Ben bu şekilde olmasından şikayetçi deilim.. "Para verioruz kardeşimmm... Server nerede ??..." dememek içinde kendimi zor tutuyorum tabi...[signature][hline]"Yes, they are Elves," said Legolas; "and they say that you breath so loud they colud shoot you in the dark..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Bir adım ileriye gidelim. Türkiye de server açılsın![signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 swg her gün kapanio :P (hatta bazen 1 saati birak 3-4 saat kapaniodu lanet eclipse..) eve her gün kapanio ao kapaniodu alla alla :P ne die aglionuz :P adamlar haftada bi gün kapatiolar :) gerci oyun bence hala betada kalmaliydi (ohom maddi acidan sölemiom :P)[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar