Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Sam said: cidden DC'den başka adam tanımıyorum sanırım, o denli vahim bir durum varken er geç dirilir. batman gibi topluma mal olmuş çizgi roman karakteri çok yok kaldı ki. comic book death denen bir kavram var hem. Bencede çünkü Batman DC'nin en bilinen ve prodiksyonları en düzgün yapılan karakteri denebilir.(Bakınız Batman:Animated Series,yeni çekilen Batman filmleri...Hatta eskilerin bazıları.)Yani bu kadar baba karakterim olsa öldürtmem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 spoiler olmasın ama... cesedini buldular mı? cesedini görmeden inanmam ben Batman'in öldüğüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 valla biz yıkayıp, pamuğu tıkayıp, öğlene yetiştirdik gömdük.. topraktan çıktıysa bilmem artıkın. ama mevlütünü falan da okuduk. öle bi şi yaparsa ayıp olur gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Eski topik ama olsun . Batman için bi zaman çizelgesi fln yapabilicek varmı şu olaya 0dan başlamak istiyorum. sırf the animated series izledim çok kaliteliydi sonradan bi değişik versiyonu daha çıktı ama çok çocuksu geldi çizimler izlemedim ondan . Bu arada Bruce Wayne iyi adamdı hiç unutmam Harleyin hapisten çıktığı bölümün sonunda Harley " senin gibi iyi adamların kötü günleri olmaması gerek " diyip dudaklarına yapışmıştı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar