Cocostar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Tanrıyı arıyordum fütursuzca Gözlerim kan çanağı Bir neşter vurup kanatmak isterdim günahlarımı Ve seni.. Tanrıyı arıyordum bütün benliğimle Ve cesetlerde buluyordum tanrıyı Zayıf ve çaresiz Her bir bıçak darbesinde dahada yaklaşıyordum tanrıya Bir daha..ve bir kez daha.. Bu sefer daha derinden Ve tanrıyı arıyorum ölümlerimde Ölüm ise somutluğun soyutluğunda var olan bir gerçekti.. derdi küçük şeytanım Son darbeler..son arayış ve son lanet! Tanrıyı bulmuştum büyük bir aynada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 beyler sadece karaladım birşey hatalar tabiki var şimdiden kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakahn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 bence gayet iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 evet güzel bencede fikri vermişmiş güzel bir şekilde anlatmak istediğin anlaşılıyo yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 teşekkürler beyler yorumlar için geliştirmeye çalışıyorum paylaşıcam oldukça buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar