Whiplash114 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 www.herts.ac.uk/ Bu üniversite hakkında bilgisi olan gitmiş olan ve ya arkadaşı olan paticikler var mıdır ? Çünkü 2. Sömestrda buraya geçiş yapmayı planlıyorum tourism management bölümü için duyduğuma göre management konusunda hayli başarılıymış bu okulda ama yine de bi soriim dedim. bir adet daha sorum var.. www.csulb.edu California State University Long Beach kampüsü hakkında ve ya yine yukardaki gibi pati ve ya pati olmayan birisi var mıdır bu okulda ? İlk okul hakkında üstünde bi hayli duruyorum ama pound dan dolar a geçmeyi de düşünüyorum açıkcası fakat bir bilgi lazım ve internetten ve facebook tanda birilerini bulamadım. sağ olun var olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 californiaya git, ingilterede ne isin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiplash114 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 öylede hocam işte eğitim olarak ingilterede en başta hep. ama california konusundada çok ciddiyim diyorum ki ben ingilterede yaz başına kadar kalsam IELTS sınavımı sağlam bir şekilde versem CSULB yede apply mı yapsam daha mı iyi olur sence ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 ben ingileterede nottingham unide okuyorum. bu bahsettiğin hertfordshire uni yi hiç duymadım. gitme. parana yazık. iyi uniler kabul etmiyorlarsa şunu yapabilirsin, bir sene foundation okuyup başvurabilirsin iyi unilere ( oxbridge hariç). ama gitme hertsbridge e. Californiadaki de devlet okulu, gene tavsiye etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar