Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Önceliklen pes topiclerina baktım ama sorunumu yaşayan biri göremedim.Oyunun hızı vs herşeyi oldukça iyi ama ps2deki gibi defans yaparken şut tuşuna basınca vücudunu kullanıp topu alma olayını bulamadım ancak ya adamın direk önüne çıkıp alıyorum ya yerden kayıyorum yada allah birdir diyip tek adama hepsini daldırtarak topu alabiliyorum.Sorunun çözümünü bilen varmı yoksa başka tuşlaramı kondu o defans hareketi.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 R2 tusu bunu yapan adam rakibin karsısında odun kesiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Yok sanırım anlatamadım ps2deki kaleye şut vurma tuşuna bastıgında eğer ayagında top yoksa adamlan bire birde ayagını öne uzatıp hamle yapıyor topu kapıyor ama bilgisayarda yapamıyorum yani sabit durup sana vurmasını sağlayıp topu alma değil.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 pes3 te klavyede 4 tuşa aynı anda basınca çalışmıyor sanırım(emin değilim diniyecem şimdi :)). öyle bir durumda son bastığında muhtemelen şut olduğu için iptal oluyor. bu arada bende o olayın şutla yapıldığını bilmiyordum şimdi dank etti :) artık yenilmez olurum :)[signature][hline]geberik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Açıkcası ben tuşu bulamadım ps2deki gibide şut tuşuylan hamle yapmıyor pcde eğer hangi hareket oldugunu anlamadıysanız Ss alıp koyarım.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar