fede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 öyle anlıyor dedim yani yok öyle bişey dedim kız bana karışmasın demek değildir o. benim açımdan öyle en azından çift taraflı durum tabi. iki tarafta da kan çıkıyor. farkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 -alatariel- said: aynı şeyi kız isteyince neden kan çıkıyor peyki? erkek kıskanır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 seven ne yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ben bilmem önce bi evriminizi tamamlayın ne istediğinize karar verin sonra ben bunu istiyorum diyip uygularsınız.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 evrimi tamamlayalım ? O_o bizim kaburga kemiğimiz olmasa siz yoktunuz be. ayrıca hiç aero dinamik değilsiniz. sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 siz bizden daha karmaşıksınız be ne evrimi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 hiçte degiliz.aslında çok şanslısınızda farkında degilsiniz beyler.kadın dediğin çok güzel bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 kız arkadaşımla bizde içmek yetiyor bana direk 3 oluyor dimi böyle (içki kız ailemsi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 -alatariel- said: hiçte degiliz.aslında çok şanslısınızda farkında degilsiniz beyler.kadın dediğin çok güzel bir şey. katılıyorum tartışmadan çekiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 -alatariel- said: hiçte degiliz.aslında çok şanslısınızda farkında degilsiniz beyler.kadın dediğin çok güzel bir şey. bizim için özenle yaratılmışlar maşallah maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ek olarak seç beyen al :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 -alatariel- said: ben bilmem önce bi evriminizi tamamlayın ne istediğinize karar verin sonra ben bunu istiyorum diyip uygularsınız.=) ha siz biliyorsunuz ne istediginizi yani hahah aylarca birinin pesinden kosup sonra uc gunde sIkIlan ve bunu devamli bicimde yapan kizlar taniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 huun said: irin said: huzur ve ozgurluk de istiyorsunuz bence huzur ve özgürlük bir arada olamayacak 2 şeydir yalnız. huzur, her günün nasıl başlayıp, nasıl biteceğinden emin olabilmektir. özgürlük konusuna hiç girmiyorum; zira özgürlük demek, çok ucu açık bir konu. nerde gece orda sabah özgürlüktür ama zerre huzur bulunmaz böyle bir yaşam şeklinde. bir aradalıktan bahsetmedim ben de.dozu da onemli bunların.hatun kişi işini bilmeli dozunu ayarlamalı derim. mama gibi cumle kurdum haaaa sdfg @eisenheim bak orda ayrı yazılmıs bi de. var onun da guzel turkcemizde bi anlamı var.di mi ama? oku eisenheim oku!(allahın adına luzum yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 kafana göre bir kız her zman boş bir ev ve bir miktar para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 bence ezel çok aerodinamik :) /wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ayse abi benim adima mesaj atmaz misin? /wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 üstüme iyilik sağlık kuru iftira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 irin said: huun said: irin said: huzur ve ozgurluk de istiyorsunuz bence huzur ve özgürlük bir arada olamayacak 2 şeydir yalnız. huzur, her günün nasıl başlayıp, nasıl biteceğinden emin olabilmektir. özgürlük konusuna hiç girmiyorum; zira özgürlük demek, çok ucu açık bir konu. nerde gece orda sabah özgürlüktür ama zerre huzur bulunmaz böyle bir yaşam şeklinde. bir aradalıktan bahsetmedim ben de.dozu da onemli bunların.hatun kişi işini bilmeli dozunu ayarlamalı derim. mama gibi cumle kurdum haaaa sdfg @eisenheim bak orda ayrı yazılmıs bi de. var onun da guzel turkcemizde bi anlamı var.di mi ama? oku eisenheim oku!(allahın adına luzum yok) sori gözlükleri daha dün aldım alışamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Syn said: dunno bir yüz versin başka birşey istemiyorum dunno 4 gun sonra sans eseri gordu bunu. dunno buyuk ihtimalle gormicek olsa da syn in bunu yazmasi cok hosuna gitti dunnonun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 yaaa. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 .Dünya Barisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Erkekler önce para ister. Sonra seks ister. Para varsa seks vardır. kızların ne istedikleri para varsa erkekler için önemli değildir. Parası olmayan düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Erkek ne ister, minyon, kısa saçlı, entel, fazla konuşmayan, abi demeyen, ona buna karışmayan kız ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar