DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 arkadaşlar bi gezi düzenliyecem aralıkta, afiş hazırlayacaktı grafiker bi arkadaş, yalan oldu :S ve benim afişi yarın bastırmam gerekiyor. photoshop kullanmayı ne yazıkki çok iyi bilmiyorum, o yüzden şöle hazır taslaklar üzerine afiş oluşturabileceğim bi program warmıdır warsa nasıldır yardımcı olursanız ÇOOOK sevinirim! he ama yok ben bir iyilik meleğiyim, photoshop un kitapçığını yazdım, ne ile alakalı gezi olay nedir söyle afiş yapayım sana derseniz o zaman 40 yıl köleniz olurum. (hayır olmam, ama sigara, çikolata, efes bi yolunu buluruz ^^ )
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 yok mu yaw hayırsever bir pati insanı?
Llama Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 metaryalleri varsa 2dkda hazırlayak bişeyler
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 war war olmazmı =)
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 lama yolladım özelden ^^
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 ejderha, uyarı maiyetinde bir isim gibi geliyo bana. ejder diyoruz zaten, ejderha o derece kallavi bişiki ejder biz uyarısını, temkinini direk kelimenın icine ekliyelim kolaylık olsun gibi bişi.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 llama ya sonsuz teşekkürler yardımları için. ejder bitti sana geliom cücüeeee
Öne çıkan mesajlar