Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayda 1 dolara CEO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
...ceo'lara destek veren köfteciler sendikası da soğan kesme eylemi yaptı. kesinler soğanların yaşarttığı gözlere köfte ekmek basılarak göz yaşları temizlendi.
Mesaj tarihi:
Köfteciler sendikası başkanı Ramocan, "Yetti gari kuşbaşı dana kıyması fiyatları, Başbakanımız uyuyor mu, Cumhurbaşkanı buraya gelip mangal yapmazsa çocuğumu keser, köfteye katarım" dedi, haber yayına hazırlandığı sırada mangal partisine katılan Abdullah Gül'ün rakı yerine ayran içtiği gözlerden kaçmadı...
Mesaj tarihi:
:)

sg-1 said:
arnavutlukta kaç para alıyon, moldova'da kaç para yiyon, onu da yaz.

selamlar :D

bi daha yazacam;

Vize almayan, tez zamanda gezilmesi gereken memleketler:

- Kosova/ Prizen, Pristine
- Makedonya/ Uskup
- Karadag/ Budva, Kotor (Kotor diye memleket var bea, oyun bundan esinlenmis daha ne)
- Hirvatistan -tehwiN!/Dubrovnik, Split

ama kriz var o ayri..
Mesaj tarihi:
odchu said:
ben de yazacam;

calisanlar 4e ayrilir:

- Saatlik ucret alanlar
- Aylik ucret alanlar
- Yillik ucret alanlar
- Ucret almayanlar

tey teyy

Saatlik ücret alan çalışanların mesleği nedir ey yolcu örnek isteriz :)
Mesaj tarihi:
geçen gece lezzetine, kalitesine güvendiğimiz bir seyyar köfteciden y arım ekmek aldık geç vakit.

adam içina basmış soğanı, basmış ekmeği; arasan içinde et zor bulursun, böyle cırk cırk ediyor yerken.

lan ramo, eğer köfteciler sendikası olarak bu işin altında imzan varsa, dile benden ne dilersen: 40 satır, 40 katır?
Mesaj tarihi:
yarıldım lan yazılanları okuyunca sdfsdf :D:D

kendime ceo tutayım ben
ben dağıttıkça o toplasın.. getir götür yapsın yeter..
her sene %100 zam + 6 ayda bir 1 maaş ikramiye veririm
Mesaj tarihi:
huun said:
geçen gece lezzetine, kalitesine güvendiğimiz bir seyyar köfteciden y arım ekmek aldık geç vakit.

adam içina basmış soğanı, basmış ekmeği; arasan içinde et zor bulursun, böyle cırk cırk ediyor yerken.

lan ramo, eğer köfteciler sendikası olarak bu işin altında imzan varsa, dile benden ne dilersen: 40 satır, 40 katır?

Katır ver katır,
seyyar köfteciye malzeme çıkar walla...
Seyyardan köfte yemeyiniz sayın vatandaşlarım, içinde kıyma hariç herşey bulunabilir...
  • Yeni Oluştur...