sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 arnavutlukta kaç para alıyon, moldova'da kaç para yiyon, onu da yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 ceo sendikası grev kararı aldı lastik iş ve haber iş sendikları da ceo'lara destek için toplanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 HEHE, Ben de ayda bir porsiyon köfte ye çalışıyorum aslında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 ...ceo'lara destek veren köfteciler sendikası da soğan kesme eylemi yaptı. kesinler soğanların yaşarttığı gözlere köfte ekmek basılarak göz yaşları temizlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Köfteciler sendikası başkanı Ramocan, "Yetti gari kuşbaşı dana kıyması fiyatları, Başbakanımız uyuyor mu, Cumhurbaşkanı buraya gelip mangal yapmazsa çocuğumu keser, köfteye katarım" dedi, haber yayına hazırlandığı sırada mangal partisine katılan Abdullah Gül'ün rakı yerine ayran içtiği gözlerden kaçmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 :) sg-1 said: arnavutlukta kaç para alıyon, moldova'da kaç para yiyon, onu da yaz. selamlar :D bi daha yazacam; Vize almayan, tez zamanda gezilmesi gereken memleketler: - Kosova/ Prizen, Pristine - Makedonya/ Uskup - Karadag/ Budva, Kotor (Kotor diye memleket var bea, oyun bundan esinlenmis daha ne) - Hirvatistan -tehwiN!/Dubrovnik, Split ama kriz var o ayri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 oha Batman diye şehir var, dark knight'ı da burdan mı esinlenmişler :P ha belediye başkanı öyle zannediyo, o ayrı mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 onun gibi bence gayet hakli baskanim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 odchu said: ben de yazacam; calisanlar 4e ayrilir: - Saatlik ucret alanlar - Aylik ucret alanlar - Yillik ucret alanlar - Ucret almayanlar tey teyy Saatlik ücret alan çalışanların mesleği nedir ey yolcu örnek isteriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 geçen gece lezzetine, kalitesine güvendiğimiz bir seyyar köfteciden y arım ekmek aldık geç vakit. adam içina basmış soğanı, basmış ekmeği; arasan içinde et zor bulursun, böyle cırk cırk ediyor yerken. lan ramo, eğer köfteciler sendikası olarak bu işin altında imzan varsa, dile benden ne dilersen: 40 satır, 40 katır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 yarıldım lan yazılanları okuyunca sdfsdf :D:D kendime ceo tutayım ben ben dağıttıkça o toplasın.. getir götür yapsın yeter.. her sene %100 zam + 6 ayda bir 1 maaş ikramiye veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 huun said: geçen gece lezzetine, kalitesine güvendiğimiz bir seyyar köfteciden y arım ekmek aldık geç vakit. adam içina basmış soğanı, basmış ekmeği; arasan içinde et zor bulursun, böyle cırk cırk ediyor yerken. lan ramo, eğer köfteciler sendikası olarak bu işin altında imzan varsa, dile benden ne dilersen: 40 satır, 40 katır? Katır ver katır, seyyar köfteciye malzeme çıkar walla... Seyyardan köfte yemeyiniz sayın vatandaşlarım, içinde kıyma hariç herşey bulunabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar