Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 druid healer değildir yahu tamam zevkli falan filan ama healer class ı değilki hybrid bir class uzmanlık alanınıza göre geliştirin işte feral kalksın ne demek lol hatta diablo 2 tarzı bi druid gelse şöyle plate item giyebilsek warriorlarında lootlarını alsak köpürseler sinirden ne güzel olur demi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Lyciren said: plate item giyebilsek warriorlarında lootlarını alsak köpürseler sinirden ne güzel olur demi xD çıldırırlar :D tamam naxx tanklıyım sora gelip yazıcam ama hepiniz daha "armor nerf gelmediğini" wotlk ile aktif olmadıgını, sonradan implement edileceğini unutuosunuz da işte ne anlatıosam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Dworgian bu armor olayında çok endişeleniyorsun bence. Tatmin edecektir Blizzard. Edit:*Ağlama* dedim beter ol dicem demiyorum keza başıma gelir nemelazım (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 yahu alla alla hepiniz mi ilginçsiniz bende mi bi saçmalık var topic 1. postuna bi bakın sora da bana "ağlama" diyin aklınız alıosa bu topic i açış amacımla konunun geldigi yerin hiç alakası yok ben tbc öncesi de "raide girmem ok madem feral almıosunuz" diip feral kaldım. sevmesem oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKINCILAR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 jonywayt said: aaa ucuz hunterdan donme druidde buradaymıs :D Senin gibi balon pala olmakdansa :D Satarsin palani kas simdi basdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 dur bold yazim de tüüüüm amacım neymiş görelim. sora soralım tekrar, bu druidin göz yaşı akıo mu.... tüm tankları eşit seviyede mt olabilecek hale getirmek isteyen sevgili blizzard (ki bence mantıksız, main tank dediğin warrior olur ot dedigin druid olur, çoklu mob tank paladin olur, dps melee rogue olur vs vs vs) tüm mekaniği değiştirdi. şimdi kendileri de düşünüyor bu konuda "yahu nasıl yapacağız da dediğimiz sözü tutacağız" diye. topic bunun kamuoyuna duyurulmasından ibarettir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Kaede said: Bufflayın şunları acil. Heroic bosstan 20k yiyen tank istemiyorum plx 20k yemedim 6k filan vurdu ayrıca insaf be 80 oldum 2 dk sonra gogo hc yaptık destursuz neyse digerlerinde gearı biraz düzelttimde çok sorun olmadı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Bırak dedikleri gibi onlar düşünsün :) Sen sabahtan beri çok düşündün ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 ya ben muhabbetindeyim eve gidip ağlayarak oynamıorum çok da eğleniorum zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 defense ratingi düşürdüm yüzükleri degistirdim eski t6 lardan bi kaç tane degistirdim filan su an buffsız 23.1k hp 19k armor %32.33 dodge 423 defense var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 def düşürmüş halin 423 se sen zaten başta hata etmişsin abi :) 415 def cap (idi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Dodge abanın dodge gençler... alırsınız karsınıza melee bossu mobu kafa kafaya vurusursunuz efeler gibi... AoE damage veren Caster mob/boss gelince healer'a hitaben "forget all of them just heal me" der talimatı verirsin olur biter ^^ tek basına yeter Druidin dpsi zaten party elemanları ölürkende yarılarlar koyver gitsin sonra :)-) Ayrıca Tank+spank (AoE damage vermeyen Caster) bossta tank yatıyorsa HEALERın kabahatidir. Zaten ne zaman Tank ölürse hep healer suçludur öldürünn vurunn...Atın Healerı Classıyla oynamayı ögrensin önce :P Aklıma anılarım türlü türlü geyiklerim geliyor... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 ya şöyle dusun ama 410du eskiden ama +25 daha def geldi skillden simdi 435 filan olması gerek cap in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 ya son patchlen birlikte sotf bize %6 passive crit immune verio. yani zaten doğal olarak crit immune uz. isterse üstünde sıfır def olsun mob sana crit vuramıo ne cap i :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 scorch said: jonywayt said: aaa ucuz hunterdan donme druidde buradaymıs :D ayıboluooamaaaa burda başka hunterden dönme druidlerde var *cough* ;p canım kardesım. ben tekil konustum. o kendını bılıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 eeh o zaman direk rogue gearına atlıyoruz biz ahaha ne küfür yiyicez roguelardan xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 AKINCILAR said: jonywayt said: aaa ucuz hunterdan donme druidde buradaymıs :D Senin gibi balon pala olmakdansa :D Satarsin palani kas simdi basdan. senin gibi 70 char alıp oynamaktanda iyidir :D ayrıca zevklı gelıyor bana ohh pasalar gibi :D female de yaptım charı canavar canavar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 mulgear6 said: eeh o zaman direk rogue gearına atlıyoruz biz ahaha ne küfür yiyicez roguelardan xD zaten rogue - feral gear combine oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 jonywayt said: AKINCILAR said: jonywayt said: aaa ucuz hunterdan donme druidde buradaymıs :D Senin gibi balon pala olmakdansa :D Satarsin palani kas simdi basdan. senin gibi 70 char alıp oynamaktanda iyidir :D ayrıca zevklı gelıyor bana ohh pasalar gibi :D female de yaptım charı canavar canavar. lütfen pm lütfen terbiesiz afk healer git de lvl kas hadi akşam geldigimde 36 olmuş ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 resto oyna sen mulgear <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 arena dahil druidle resto olmam artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 olursun olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 o diil de savage roar nasıl bişeydir tanrım raid buff olmadan 4300 küsur ap var savage bi basıorum 6005 ap oluo amaaaan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Eeee anlatıyorduk dps için level 75'i bekleyin diye, inatla ağlıyordunuz dps yapamıyor druidler diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 abi evet savage roar imba işte adamlar onu vermiş ki gidin cat dps yapın ninjaladıgınız rogue gearıyla xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar