Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 nokia 7250i den 80 e yakın resim i bilgisayara geçirmem lazım bunu nası yaparım? ne kabloları falan lazım bide fiyatı ne kadar bunu evde bilgisayarda yapamassam ist/anadolu yakasında nerde yaptırabilirim biri yardımcı olursa harbi rulz olur[signature][hline]Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 kızılötesi ile aktarabilirsin bunun için bazı internetcafelerde kızılötesi desteği olan bilgisayar var istanbul'dakileri bilmiyorum ama sende 50-70$ arasında usb'ye takılan bir infrared port alabilirsin bunun dışında fiyatı 100 milyona yakın usb kablosu var bununlada aktarabilirsin her iki teknosa'da vardır...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 bluetooth özelliği varmı telefonunun bilmiyorum, eğer varsa 15 dolarlık bluetooth alıcısımı diyim ne diyim işte onlardan var. Alıyorsun takıyorsun usb'den sonra telefondan ayarlayıp bilgisayara atmaya başlıyorsun. Zaten klasör olarak bilgisayar ekranında gözüküyor. Oradan cut/paste yapıp temziliyorsun telefon hafızanı.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 çok masraflıymış kendi telefonum bile degil cafe lerde falan olsa yapsanalr uygun fiyata biraz dolaşıyım cafeleri[signature][hline]Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar