bombo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Ben arkadasımdan aldığım bir vcd yi bilgisayarda izleyemiyorum.dosya dat uzantılı.Çözümünü bilen varsa yardim etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Uzantısını .mpg olarak değiştir olmazsa tekrar dat yap ve Hangi programı kullanıyorsan(Windows media player,PowerDVD) Programı açtıktan sonra Dosya > Aç > avseq1.dat gibi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bombo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 olmuyo bana çevirici gibi bisi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 windows media player ile izleyebilirsin.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 nostalji yap xing mpeg player a dön. *.dat dosyalarını çalıştırır yaşlı kurt[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 ulam alakasız olacak ama rar çalıştırıcak bir ses programı lazım ses efeklerini çalmak için çok etkili oluyordu Rar şey oluyor Dosyayı ne olursa olsun ses olarak döküyordu ve dinlerseniz tamamen bir parazit geliyordu ama o dosyanın içinde bir şekilde ses varsa sesler parazitli halde geliyordu ama ayarlardan hızı ve kb sec i falan değiştirerek tam bir düzgün ses alabiliyordunuz ben gta nın submarine titansın seslerini falan çıkarıyordum .dat dosyalarından yoksa imkanı yok açmasının onların[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar