-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Yaz geldi çattı bu yaz staj zorunluymuş ,bende hiç düşünmedim stajı nerde yaparım, dedim bi patilere danışıyim Istanbul avrupa yakasında nereleri tavsiye edersiniz,özellikle daha önce staj yapmış arkadaşları dinlemek isterim ve başvururken filan dikkat etmemiz gerekenler nedir,tavsiyeleriniz vs.... iyi bir yerde staj ayarlamak için ne gerekir,ve gidiceğim yerde muhtemel görevlerim ne olabilir, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Torpil gerekir iyi yerlere girmek için. Nereyi seçeceğine sen karar wermezsin onlar kimi seçeceğine karar werir. Karın tokluğuna çalışırsın para almazsın belki servis vardır. Yapacağın işlerbilişimle alakasız olaraktan bilgisayar kasası taşımaktan kablo takmaktan tut yer temizlemeye bulaşık yıkamaya kadar varabilir. Kolay gelsin benimde seneye var staj ama bende çok soruşturdum anlatılanlar bunlar.. En iyisi tanıdık bulup naylon staj yapmak der herkes.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 ah ah 1 sene sonra bende ağlayacam :) kolay gelsin[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 daha ağlayın ağlayın biz geçtik o dönemlerden her nekadar bilg mühendislii olmasada bzimki kolaydı en azından işletme kolay yer bulunuo[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 bence baya geç kalmışsın. şu anda çoğu staj yeri doldu hatta iki hafta sonra stajlara başlıyacak insanlar. ilk sene çoğu insanın düştüğü bir hatadır.bence bu saatten sonra annenin,babanın hemen ayarlıyacağı bi tanıdık yer bulsan iyi edersin,eğer bu sene yapmak istiyosan.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar