pogodi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 başka bi başlık bulamadım. eskiden yaşadığım bi olayı sürekli rüyamda görüyorum. kabus desek daha doğru olcak. normalde düşündüğüm zaman eeah geçti gitti diyip unuttuğum ama aslında gerçek anlamda beni sarsan bişey. ağlayarak uyanıyorum paso, oldukça emoyum yani. doktora da gittim 6 ay önce ama antidepresan yazdı. istemem ben öyle ilaç milaç. yok mudur bunun başka bi çözümü? tekrar doktora mı gitsem? yeni ekşınlar mı yaşasam bunu unutturacak? tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 olayı anlatman lazım bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 simdiki psikologlar ( psikologa gittigini dusunerek yazıyorum) cok bastan sagma muayene ediyor,eger iyi ve isine baglı birine gittiysen bilemem,genelde hepsi antidepresan yazıp gonderiyor fakat adamla konustuysan ve guvenilir birine benziyosa bence antidepresan kullanmalısın,bunun gurur yapcak bi yanı yok,sehir hayatı insanı yoruyor,modern toplum duzeninde depresyon artık grip gibi nezle gibi bi sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 olayı anlatmam çok gizemli kızım ben doktor güvenilir diyebilirim. antidepresan kullanmaktan da utanmam ama yani ilaçla yaşamak kötü bişey bence. bi ebleklik geliyo insana sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 oyle dusunme,sonucta bilimsel bi yontem,insanların kotulugune olsa bu tedavi yontemi uygulanmazdı,ustelık adamın verdigi antidepresan muhtemelen cok hafiftir,hatta simdi o kadar hafif ve masum antidepresanlar cıktı ki bi kare cikolata yediginde vucudunda salgılanan endorfine(ve bune benzer mutluluk hormonlarına) eşdeger hormon salgılatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 pogodi; antidepresan olarak hangi ilacı verdi ve kaç mg yazdı bilmiyorum ama kullanmanı kesinlikle tavsiye etmem. özellikle aynı ilacı uzun süre boyunca yüksek dozajlı aldığın zaman beynin silinmeye başlıyor. hatta öyle bi noktaya geliyosun ki; sana kendini kötü hissettiren olayların bile ne olduğunu zerre kadar hatırlamıyorsun. bu tarz vakaalarda en iyi ve en doğal çözüm yolu grup terapisidir. terapiyle falan uğraşamam dersen o aklından çıkmayan olayı birileriyle paylaşmayı dene, faydası olucaktır. bu arada psikologların ilaç yazma yetkisi yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 bu oyle bi şey ki her antidepresan her hasta da aynı etkiyi gostermeye biliyor,en iyisini bunun egitimini almıs insanlar bilir,minör depresyon tedavisinde kullanılan bi ilac diger aynı tehşis konulmus hastaya iyi gelmeyebiliyor,guvendigin bi doktora git ve onun dedigi tedavi yolunu izle,en saglıklısı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 anladım. olay yenidir belki zamanla geçicektir diyorum da. yok yani. teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 doktorun uyguladıgı tedavi mutlaka cok onemli fakat asıl olay sende bitiyor abi,sevdigin insanlarla sevdigin sosyal aktiviteler yap ben doga yuruyuslerini öneririm ozellikle depresyondaki insanlara dogayla butunlesmek cok iyi gelir,stresten uzak dur,ilacların sana yaptıracagı zihninde yarattıgın problemlere yeni bi algı kapısı acıp farklı bi acıdan bakmak,bunu hayatını biraz degistirerek kendinde yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 bana anlat yardım kolu uzatıyorum.herzaman yapmam ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 ne doktoruna gittin ki? psikoloğa gitmen lazım, ki ilaç yazamaz, yazmaz, terapiyle tedavi eder, ki durumun öyle gibi. psikiyatriste gitmiş olmalısın ki antidepresan yazmış, o ilaçları da direk kötülemeyin bence, tabi ki yan etkileri olabilir ama gerçekten kudretliler, ve sorununuzu çözerler, ve bırakabilirsiniz düzgünce, o konuda problem yaşamazsınız normalde. bence bir psikoloğa git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 olayın üstüne git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 psikiyatriste gitmiştim. ya ilaç, bilmiyorum. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 gözleri sulanmadan uyanmayan mı var yaw geceleri gözyaşı daha çok salgılanır, biraz hüzünle hemen akar neden bahsediyoruz bu arada zamanla geçer ama unutulmaz kendince çözümleme yapcan çok düşününce bıkıp umursamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 ben "i feel good" fon müziğiyle uyanıyorum her sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 benide MR T uyandırıyo her gün , WAKE UP FOOL! şeklinde ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Yaşadığın olay her ne bilmiyorum ama,onu düşünmemeye ve arkadaşlarınla herzamankinden daha da fazla vakit geçirip bi şekilde kafandan silmeye çalış.Yada kendine farklı bi uğraş bul. Bi arkadaşımın gözünün önünde başka bi arkadaşını bıçaklamışlar,çocuğun psikolojisi gidiyodu az kalsın,her gece rüyasında görüyo ve daha da önemlisi hemen herkesden korkar olmuştu,acaba onda bıçak varmı gibi.Ama çocuğu wow oynamaya başlattım,şimdi illidan kesiyo rüyasında.Kendini başka bi yere yönelt,hatta..... neyse. İnterneti araştır derim ben,bazen bu tür bilgiler için çok güzel olabiliyo,kullanıcağın ilacın ismini yazarsın,yorumlara bakarsın vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 ilaç kullanıp kullanmamak sana kalmış, ben kullandım dönem dönem bi süre ama kullanmama taraftarıyım. Ama Şartlara göre değişiyor kullanmak durumunda kalabiliyorsun Kullancaksanda, doktorun dediği gibi kullan 6 aydan az kullanmıycaksın zaten , aynı zamanda ilaca başlayıp bi anda bırakıyım deme sakın. ilk ilac kullanma deneyimimde(ağır bi ilaçtı ), bir anda kesmistim ilacı, hatırlayamıyorum 2 yıl yada 3 yıl oldu , yan etkılerı gecen sene vurmaya başladı. halüsinasyon , sesler , unutkanlık ( bunun etkisi hiçbiseyden emin olamama ), hepsini hala donem donem yasıyorum. O yuzden dikkat et, iyi karar ver , iyi doktora git çünkü bikaç doktora gittim hepsi farklı tanılar koydular, bazı şeylerden fedakarlık etmen gerekecek sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 yatarken ayetel kürsi nas felak denedin mi .subhaneke falan. ya bunları geç de , sen sorununun nedenini çözebilecek birisin.yaparsın.seni çok hırpalamış,pişman ettirmiş bir şeyler görüyorsundur büyük ihtimal. ona göre bir çözüm yolu üretebilirsin , psikologun ya da bizlerin de en fazla söyleyebileceği şey o yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 pogodi said: başka bi başlık bulamadım. eskiden yaşadığım bi olayı sürekli rüyamda görüyorum. kabus desek daha doğru olcak. normalde düşündüğüm zaman eeah geçti gitti diyip unuttuğum ama aslında gerçek anlamda beni sarsan bişey. ağlayarak uyanıyorum paso, oldukça emoyum yani. doktora da gittim 6 ay önce ama antidepresan yazdı. istemem ben öyle ilaç milaç. yok mudur bunun başka bi çözümü? tekrar doktora mı gitsem? yeni ekşınlar mı yaşasam bunu unutturacak? tşk. pogodi tavsiyem şudur ; o gördüğün olayı gece yatarken kafanda canlandırıp oyna . tekrardan başlangıcını aynı yap, sonrasını değiştirerek olayı akışına bırak. bunu 2-3 defa tekrarladıktan sonra beynin o olaya sen uykundayken bir daha hükmedemeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 ortada bi sorun yok aslında. sadece bi olay var. normal zamanda oldu bitti diyebiliyorum zaten ama rüyamda cebelleşmek sürekli bi ağlama falan sinir bozucu. yorgun uyanıyorum, zombi gibi geziyorum bütün gün. paylaştığım insanlar da var. çözümü olmadığı için de sadece hıhı, evet diyebilir paylaştığım insan. ilaç konusunu da tekrar düşünücem. bi yakınım kullanıyodu eskiden, uyandırmak için vurmam falan gerekiyodu =) öyle şeyler istemediğim için de kesinlikle kullanmam demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 cansıncım ilacin adini verirsen ona gore yorum yapim. simdi yani lustral kullanmak var, zanax kullanmak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 olayı anlatman lazım bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 soralim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 olayı anlatmam. ilacın ismini hatırlayamıyorum. çok hafif demişti ve yarım yarım başlamıştım. 2 gün sonra bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar