SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Dün aksam Game Stop'un önünden gecerken bi baktim duvarda t-shirt ler asili. Hemen girip bitane aldim. Normalde bu tarz giyinmem ancak hos duruyodu Lichking. Simdi sorun su, neden kalkip da topic actin hicmi t-shirt görmedin demeyin. Ben wow oynayamiyorum :( Oynatmiyolar. Bakin bende sizdenim demek icin aldim :P Güzelmi bare wotlk =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 kıyamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Sorma Dworgian, bana wow u unutturmaya calisiyolar, bende gidip posterini t-shirtünü aliyorum. Bakalim bu savasi hangi taraf kazanicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 kim unutturabilir ki. para biriktir laptop al dışarda orda burda oyna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar