Warchief Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Sence örneğin yerinde mi diye bir sor kendine ben de yardımcı olayım; ben diyorum 1 leri gördük 3teyiz 5 ve sonrasınıda görücez inşallah ama sabır lazım... sen diyosun -5 vuruyordu simdi -3 vuruyor sevinmelimiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Denilmek istenen yanlış yönlendirmeler, zamanında yapılmayan altyapı ve hızla gelişen teknolojiye uyumsuzluk sonucu çok daha iyi bir noktada olabilecek iken hala internete çok para ödeyip az hizmet alıyoruz ve aslında geçici bir vergi olmasına karşın ancak indirime gidildiğini görüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 2004 yılında 512k kablo internete aylık 250 milyon tl veriyordum. ve evet, o günün parasıyla 250 idi.. benim için 4 yılda bağlantı 4 katına çıkıp fiyatı 4 kat ucuzladı. grafik eğrisi falan iyi iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Warchief said: Sence örneğin yerinde mi diye bir sor kendine ben de yardımcı olayım; ben diyorum 1 leri gördük 3teyiz 5 ve sonrasınıda görücez inşallah ama sabır lazım... sen diyosun -5 vuruyordu simdi -3 vuruyor sevinmelimiyiz? gayet yerinde ornegim. aynen senin dedigin gibi simdi daha az vuruyor sadece. @mesh; kağıt uzerinde hizim 4mbit'e cikmis olabilir ama, ben bu 4mbitle gecirdigim gunun 18 saatini 1mbit kullaniyormus gibi geciriyorsam ne anlami var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 128 kablo ile bütün bir kafe lagsiz tasasiz cs oynanırdı netten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar