omam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Arkadaslar askerden selamlar Daoc un eskileri hatirlar beni Kelem die noob bi warden su an askerde kibris ta astemen olarak gorev yapmakta.Sorarsaniz keyfini iyi evinde bilgisayarini fln da getirdi ama hayirsiz eski daoc arkadaslarindan haber alamio bu lafim sana Keltoj DURLAG im neyse bir bakiim dedim basliktaki gibi bu oyunda bu forumlara bakan hib / exc arkadaslarima sevgiler hepsini operim zanadrama kusen e thalion irfos a opucukler.gel teskere gel hehe. Bu arada charin sifresini unuttum subs sifresi mail de fln geldi diolar yoksa saticam chari da biş sekilde bulmaya calisicam. Simdiden soliim almak isteenler ozel atsin Kelem Swartz RR9L2 warden mp set vs vs her bisi var gespos a da burdan sevgiler bluntin bende hehe herkese iyi gunler oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 UMUUUTTTTTT kardeşim nasilsin nasil gidiyor? neler yapion cnaım benim yaaa ne zaman biticek ? ne zaman alem yapıcaz gelicen de? kardeşim benim yaaa olm aklımdasın ama tlfon numaran yok PM den yollasana bana onu ulaşiim sana saniyesinde :))) Kendine iyi bak wardenlar kralı[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 genemi satiyon ya bunun anlami gene oyuna dönüom ben demek zuhaha[signature][hline]Guinessa Elph çençantiris of hibby exc - retired Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Vay kardesim hazrool :) Valla sen bıraktın bisey degismedi durlag hala gay bizde kosturuyoz hayat zor :) Kardesim gel askerden yeni oyunlara baslarız senle cok ozledik berkinde selamı var kendine iyi bak[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar