raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Şirkete yeni bir software firewall kurulumu yapacagım. Kaynak elimde yeterince var, eskı bosa cıkan sunucumu kullanabılır veya yenı sunucu uzerınde hyper-v ile kurulum yapabilirim. yanı kaynak sıkıntım yok.. şimdi pfSense, bsd tabanlı neyse o bir pf firewall. Ozellikle pfTop'ı cok ovuyorlar. untangle ise ozellikleriyle goze batıyor. av, spam filter , web filter vs vs. yani tam manasıyla bir appliance. kullanan arkadaslardan yorum alabilirmiyim. (diger alternatifleri soyle bir ınceledım, ipcop smoothwall gibi alternatifleri daha once kullandım ama elemeler sonucunda sadece bu ıkısı elımde kaldı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 ben vereyım cevabı: untangle: bloated, resource manyagı. konfigurasyonu bloated, yapılan config calısmıyor vs vs... pfSense: neyse o, packet filter + vpn + traffic shaping Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 pfsense kullanmistik belli bir zaman, baya iyiydi, arabirimi kolay.hizla yol alabiliyorsun. bsd dinin pf si gayet iyi zaten biliyorsundur.diyerini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Anason said: pfsense kullanmis(tik) belli bir zaman, su anda alternatif olarak ne kullanıosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 sirket degistirdim daha sonra, su an ise cisco nun vpn cihazini getirdiler onu gordum, firewall olarak ne koydular bilmiyorum artik IT cimiz var ben ellemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 saolasın abı. bende pfsense karar verdım testlerını yapıorum.. tekrar edeyım ılerde bu konuyu arastıran olursa, untangledan uzak durun cok bloated ve resource manyagı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 bu arada biz pfsense'i celeron gibi bi işlemciyle çalıştırıyorduk ve cd üzerinden, ethernet nic leri gigabit di galiba, ve çok memnun kalmıştıkki deli gibi multicast gönderiyorduk uzak mesafeye ve çok kişiye, ayrıca çok kolay ve rahat bir kullanım arayüzü vardı ve istatisk bilgileride çok işe yaradı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 pfsense clouds everything! kullanici tarafinda olunca nefret edior insan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar