Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

laptop ve mikrofon sorunu.

Fly

Öne çıkan mesajlar

kabaca mikrofonu kullanamıyorum adam gibi diyeyim ; uğultu cızırtı var çok yoğun miktarda, konuştuğum anlaşılmıyor.

bir anda olmuş bir sorun değil yalnız, kart kötü sanırım, ufak tefek sesli görüşmelerde kullanabiliyorum da oyunlarda abi sen konuşmasan olur mu diyorlar 5-10 sn konuşmaya çalışınca :p

aklıma ses kartı takmak geldi, usb den takmak istemiyorum zaten çalışma masamın yarısı printer, harici disk ve kablolarla kaplı ; yan slotlara takılan kartlar var sanırım, ancak onlar da bileğimle çakışıyor muhtemelen slot yeri anladığım kadarıyla sağda olduğu için. yine de birini almam gerekiyor sanırım.

bir de çok düşük bir ihtimalle gitar takıp tıngırdatmak için de kullanabilirim alacağım kartı ama çok süpersonik olmasına da gerek yok.

ne yapmamı (ve model olarak ne almamı) önerirsiniz, hız fiyat vb kriterlere göre ?
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi telden yaziyorum imla hatalari affola.ses karti ariyorsan muzik sitelerine bak. Bikac tane biliyordum ama unuttum. Roland ve m-audio cok iyi markalardir ozellikle rolandin gitar icin baya iyi ses kartlari var. Ama pahalidir bunlar yani oyle cok ucuza bulamazsin en azindan. Gene de bak derim sitelerinden gittigidiyordan da bulabilirsin belki bu markalari aratip. Alirsan bunlardan birini kesin memnun kalirsin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...