nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 yarına kadar bekle derin bir nefes al bitsin bugun yeni bir gun dogar gunes daha bi parlar sana bugun ve dun olmayanlar yarın olur ne dersin kim bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 yeni bir umut diyosun yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 he ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 çok beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 sevdim, ve ithafen şunları yazdım. ilhamınız içinde ayrıca teşekkür. renkler değişir sesler susar hayaller yeşerir sular akar döner yaşam bir yerden içinde bulursun Sonra... Zaman yansır eline döner yaprak sırtını, Nerdesin yeniden? üzülme, gölgeler hep tutar elini sen beklerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar