Warchief Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Balonun rengini de secebilseydik keske... :) ben mavi isterdim Ya kusura bakmayın Selam baslıklı konuma yeni cevap yazıcam dıye yenı baslık actım :S anlık hata gaflet ıste yeniyim magzur gorun :) *silme butonu yokmus* Bölüm modu arkadaslar silerseniz sevinirim yoksa biraz anormal duruyor ^^ yada siz bilirsiniz kalsın hatta sabitleyip altına not falan düşün cümle aleme rezil edin takılın işte X( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Biz böle konuları buraya açmayız aslında... Garbage'yi öneririm böle dvm edersen patlatırlar balonunu yörüngede =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 editte az gec kalmısım :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 sefa getirirsin inş Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.