SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Türkçe olsa daha iyi olur fakat ingilizce de olabilir, başlangıç seviyesinden teknikleri falan anlatan bir kitap tavsiye ederseniz gerçekten beni mutlu edersiniz dgsdfgfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 başlangıc seviyesinde internetten bi arastırıp bi kac parmak egzersisizi ve gitar/müzik teorisi hakkında bi sey bulsan yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 onları nereden bulucam pek hiçbir fikrim yokta bide hani öyle başlayıp gideceğim bir kitap olsa daha iyi olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 google diye bi site var orada kesin vardır, yoksa ben de yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 vallahi bulamadım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 http://www.gitarrepertuari.com/forum.asp?FORUM_ID=78&CAT_ID=18&Forum_Title=Elektro+Temel+Teknikler böyle forumlar var bir miktar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ö.m. den bana ulaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 troy stetina'nın metodunu tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 türkçeside çıkmıştı elektro gitar for dummies serisi falan var d&r'larda. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jazzbass Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Nacizhane tavsiyem temel armoni, dizi yapısı ve diğer müzik bilgileri edinmen ilk etapta. Ha benim müzik bilgim iyidir kardeşim diatonik yapıları hatmettim dersen ozaman teknik çalışman tabi daha mantıklı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Jazzbass said: Nacizhane tavsiyem temel armoni, dizi yapısı ve diğer müzik bilgileri edinmen ilk etapta. Ha benim müzik bilgim iyidir kardeşim diatonik yapıları hatmettim dersen ozaman teknik çalışman tabi daha mantıklı ;) Aynen... En çok yapılan, en büyük hata. Armoni hakkında, diziler hakkında yani özetle müzik teorisi hakkında bilgi edinmeden birşeyler çalmaya çalışmak, sonuçta tab gitaristi olmak. Tabii ki tab okuyup, sabah akşam teknik çalışıp otomat gibi gitarda çalmak bir tercih meselesidir. Ama hazır çorba pişirmek ne kadar aşçılık meziyeti ise, bu da o kadar müzisyenliktir. İyi bir temelim olsun dersen; önce işin teorisini öğren derim ben de tabii ki. Mesut Uğurel'in kitapları güzel mesela. Samimi bir insan zaten. Kitabı da aynı şekilde; ayrıca anlaşılır ve takip etmesi kolay. O yüzen, hem de Türkçe olması açısından tercih edebileceğini düşünüyorum. 2 tane kitabı olması lazım birbirinin devamı şeklinde. Oldukça faydalı olabilir. Tekniğini herzaman geliştirirsin ayrıca bunu da hiç dert etme. Emprovize çalamadıktan, klavyede nezaman nereye basabileceğini simültane bir şekilde göremedikten, hissedemedikten sonra ileri bir teknik beceri ne kadar işe yarayabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar