Khelben Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Evet sanırım pek çoğunuz duymuşsunuzdur Turkcell şanslı gün falan fıstık diye bi uygulama başlattı ayda 64 saat bedava konuşuyorsunuz o günlerde, haftanın 2 günü seçiliyor. Fakat, eğer o üyeliğinizi bir kere yapıp rahat ettim sanıyorsanız yanılıyorsunuz çünkü bu üyeliğin her ay devam etmesi için sizin heray mesaj atıp tekrar kayıt olmanız gerekiyor.. Herkesin haberi olsun dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 bu digiturkün "kurulum ve digital uydu alıcısı hediye" demesi gibi bişi ayda 9.90 olması cokta uygun değil 24 ay digitürk üyeliğinden cıkamamak ve 24 ay boyunca min. ödediğin paranın digital alıcının parasının fazlasıyla verilmesi gibi bişi evet cok sinirlenmiştim öğrendiğimde.! lanet olsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 aralık 28 de bitiyor zaten kampanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ne önemi var giren girdi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 çıkanda çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar