punishmyheaven Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 $imdi bu bilgisayarimda sata hdd ve dvd-rw mevcut ve calisir durumdalar, diger bilgisayarimin icindeki ide diski buna takmak istedigimde bios bolumunde bile gozukmuyor. ideler aktif durumda ve biosun son update'i de yapili. hepsinin cali$tigina emin oldugum 3 ayri ide kablosu ile denedim, satalari cikartip sadece ide takili $ekilde denedim sonuc olumsuz. ayni sekilde baska bir ide disk daha denedim hdd'lerde de sorun yok yani.. uykusuz kaldim cok kafam mi basmiyor nedir? anakartim cok dandik onunla alakasi olabilir mi? foxconn 671mx diye bir alet, nedir ne degildir aceba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 jumper ayarı yaptınmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Sileyv-mastir ayariyla alakali evet, campir kontrolunden baska birsey de aklima gelmiyor benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishmyheaven Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 arkadaslar tek tabanca takinca da olmuyor demi$tim ama pek dikkat etmediniz sanirim, yani jumper mevzuati ile alakasi yok durumun. sagolun yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 biosta ide-sata için kontroller ac kapa opsiyonlari olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar