throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 İlk izlediğim yabancı müzik grubu, hala arada dinliyorum. Sanırım ayrı bir topic'i hakediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 new york city boys die bi şarkıları vardı... onu severdim ben... bu arada ben eregorn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 it's a sin diye bir şarkıları vardı yanlış yazmış olabilirim.Gamma ray'ında aynı adlı ve aynı sözlere sahip ve birde aynı altyapıya sahip bir şarkısı var.Kim kimden aldı coverladı merak ettim ? Cümle garip oldu kusura bakmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Orjinali Pet Shop Boys'a ait It's a Sin'in, 1986 ya da 1987 olmasi lazimdi yanlis hatirlamiyorsam. Everything I've ever done, Everything I ever do, Every place I've ever been, Everywhere I'm going to, It's, a, sin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar