SimasheR Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 selam arkadaşlar wolksvagen in son reklam filmlerinden biri var. hani efsaneler asla ölmez falan diyo. o reklamdaki film müziğini bulabileceğim bi yol biliyormusunuz? orjinal solisti john lenon muş. ama o kızın söylediği versiyoonu bulamadım :([signature][hline]recep tayiibin dayı oğluSU www.simasher.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Orjinali: John Lennon- Instant Karma ama burdaki versiyonu Capitaine Plouf coverı oluyo. burdan download edilebilir hatta..[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimasheR Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 offffff çok sağol ya.. kaç zamandır arayıp duruyorum teşekürler :D[signature][hline]recep tayiibin dayı oğluSU www.simasher.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 harbiden, aynen ben de hastayım o kızın söyleyişine. iyi oldu bu, sağolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar