irenikus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Theghosthand said: Finlandıyalıda da görülebilir.Bunla şu ırk demek son derece saçma. FİNLANDİYALILAR DA MACARLAR VE ESTONLAR GİBİ TURAN TÜRKLERİDİR ÇÜNKÜ. MİNİBÜS ŞÖFÖRÜNE BENZEMİYOR OLABİLİRLER AMA TÜRKLER ONLAR TURANDAN DOLAYI. EVET.
-007- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Şaka bi yana fince (sanırım) yapı olarak Türkçe diline benzemekteymiş. Ayrıca aynı dilde Hakan diye bi isim var demek ki tek bağ anatomik değilmiş :P
irenikus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Hint-Avrupa dil ailesinde olan İngiltere ve Hindistan birbirlerine ne kadar yakınsa Finler ile biz de o kadar yakın olabiliriz belki.
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Haha o yüzden bizden efsanelerinde ork diye bahsediyorlardır. Orklar elflerin işkence görmüş mutasyona uğramış halleri işte.
Aegean Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ilgili wiki sayfasında linklerden birinde konuyla ilgili journal of forensic science mı ne öyle bi yerden alıntı var. rapor edilenlere göre almanlarda mısırlılarda filan da görülen bişey. ama yüzde 10 civarı. anadolu da ise yüzde 30 civarlarında gözlemlenmiş. büyük ihtimalle kavimler göçüne filan dayanan kuzey orta asya kökenli ortak bi atadan gelen bi özellik die yorumladım ben. olsun gene de değişik bi hadise tabi :)
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Eternalus said: sg-1 said: olmamış eternalus olmamış istanbul türkçesi kesmez o destanı alp er tunga öldi mü isız ajun kaldı mu ödlek öçin aldı mu emdi yürek yırtılur. ödlek yarağ közetti oğrun tuzağ uzattı begler begin azıttı kaçsa kah kurtulur? begler atın urgurup kadgu anı turgurup mengzi yüzi sargarup korkum angar türtülür. uluşıp eren börleyü yırtıp yaka urlayu sıkrıp üni yırlayu sığtap közi örtülür. könglüm için ötedi yitmiş yaşıg kartadı kiçmiş ödig irtedi tün kün kiçip irtelür. Ben istedim ki genç arkadaşlarımız da rahatlıkla anlasın. Ama bunu belirtmeli ve iki halini de koymalıydım. Hatamı düzelttin, Tanrı seni ve tüm Türk Milleti'ni korusun soydaşım. ulu göktengri genç arkadaşlarımızın bunu da rahatlıkla anlayacağı günlere erdirsin Bu millete emanet ol, millet de sana emanet olsun soydaş
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 bende var galiba :D tahmin ettiğim tuhaf kemikse :D
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 uzaylılar türklerinin kafasının arkasına çip yerleştirmiş biz süper ırkmışız meğerse anne ben köfte yiycem :(
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 bu siteye şaka maka giren adamda da ırkçılık vardır.ilk girdiğimde hatırlıyorum on saniye tahammül edemedim sonrada yasaklı sitelerime ekledim. önemli olan kafa yapsı değil o kafayı olumlu kullanabilmek yoksa arşa kadar kafan olsun,nato.
-007- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 dasaaa said: sende var mı yok mu? onu söyle!! yoksa bizim budunda barıyamazsın ona göre haaa!!! soydaşlarıma da katılıyorum
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 olmayanlar bu konuya mesaaj yazmasin lutfen, cikin disari. safkan dedektoru konsun kapiya.
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 almanlar la turkler akraba! neo nazi kardeslerim belgeleri getiricektir hatta fuhrerimizin calismalari var bu konuda! fuhrerimizin babasi turktur zaten! misirlilarda turk cunki uzu nsure turkler yasadi yonetti oralari!!1111 jul sezer kleopatraya atladiktan itibaren misirlilar turktur cunki sezer de turktur ve romus ile romulus dedikleri aslinda asena olan kurttan dogmustur romalilar! tarihimizi bilelim!!!!!!!!!!!!!
Öne çıkan mesajlar