Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sella Turcica - anket

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Theghosthand said:
Finlandıyalıda da görülebilir.Bunla şu ırk demek son derece saçma.

FİNLANDİYALILAR DA MACARLAR VE ESTONLAR GİBİ TURAN TÜRKLERİDİR ÇÜNKÜ.
MİNİBÜS ŞÖFÖRÜNE BENZEMİYOR OLABİLİRLER AMA TÜRKLER ONLAR TURANDAN DOLAYI.
EVET.
Mesaj tarihi:
Şaka bi yana fince (sanırım) yapı olarak Türkçe diline benzemekteymiş. Ayrıca aynı dilde Hakan diye bi isim var demek ki tek bağ anatomik değilmiş :P
Mesaj tarihi:
ilgili wiki sayfasında linklerden birinde konuyla ilgili journal of forensic science mı ne öyle bi yerden alıntı var. rapor edilenlere göre almanlarda mısırlılarda filan da görülen bişey. ama yüzde 10 civarı. anadolu da ise yüzde 30 civarlarında gözlemlenmiş. büyük ihtimalle kavimler göçüne filan dayanan kuzey orta asya kökenli ortak bi atadan gelen bi özellik die yorumladım ben. olsun gene de değişik bi hadise tabi :)
Mesaj tarihi:
Eternalus said:
sg-1 said:
olmamış eternalus olmamış

istanbul türkçesi kesmez o destanı

alp er tunga öldi mü
isız ajun kaldı mu
ödlek öçin aldı mu
emdi yürek yırtılur.

ödlek yarağ közetti
oğrun tuzağ uzattı
begler begin azıttı
kaçsa kah kurtulur?

begler atın urgurup
kadgu anı turgurup
mengzi yüzi sargarup
korkum angar türtülür.

uluşıp eren börleyü
yırtıp yaka urlayu
sıkrıp üni yırlayu
sığtap közi örtülür.

könglüm için ötedi
yitmiş yaşıg kartadı
kiçmiş ödig irtedi
tün kün kiçip irtelür.

Ben istedim ki genç arkadaşlarımız da rahatlıkla anlasın. Ama bunu belirtmeli ve iki halini de koymalıydım. Hatamı düzelttin, Tanrı seni ve tüm Türk Milleti'ni korusun soydaşım.

ulu göktengri genç arkadaşlarımızın bunu da rahatlıkla anlayacağı günlere erdirsin
Bu millete emanet ol, millet de sana emanet olsun soydaş
Mesaj tarihi:
bu siteye şaka maka giren adamda da ırkçılık vardır.ilk girdiğimde hatırlıyorum on saniye tahammül edemedim sonrada yasaklı sitelerime ekledim.

önemli olan kafa yapsı değil o kafayı olumlu kullanabilmek yoksa arşa kadar kafan olsun,nato.
Mesaj tarihi:
almanlar la turkler akraba!
neo nazi kardeslerim belgeleri getiricektir hatta fuhrerimizin calismalari var bu konuda!

fuhrerimizin babasi turktur zaten!

misirlilarda turk cunki uzu nsure turkler yasadi yonetti oralari!!1111

jul sezer kleopatraya atladiktan itibaren misirlilar turktur cunki sezer de turktur ve romus ile romulus dedikleri aslinda asena olan kurttan dogmustur romalilar!

tarihimizi bilelim!!!!!!!!!!!!!
  • Yeni Oluştur...