viole Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 bize en azındna bana okuma yazmayı öğreten öğretmenlermizin günü başlayalı 15 dk oluyor. aramızda öğretmen varsa kutlu olsun ayrıca öğretmen adaylarınada tüm öğretmenler işte saygılar tşk
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 bütün ögretmenlerin ögretmenler gununu kutlarım
Rawkon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 BÜTÜN ÖĞRETMENLERE KAFAM GİRSİN ! her birine tek tek, özenle. kafalar öğretmenlere...
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 yok be öle deme iyileri de var
viole Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 "kafam girsin" iyice klişe olmaya başladı artık ayrıca şuan sen bu yazıyı okuyabiliyosan bu "kafam girsin" dediğin öğretmenler sayesindedir. sakın bana ben kendim öğrendim deme hiç inandırıcı olmaz. he varmıdır kötüleri vardır evet ama bu genellemeler yanlıştır. ehe
SpaceMonkey Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Bende kutluyorum yarın unutmasam süper olur Ana-Baba öğretmen.
Rawkon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 yok yahu, hepsi birbirinden sıyrık. memur olmuş diye ve bi kaç hak hukuk öğrenmiş diye karşısındaki ergenlere yapmadığını bırakmıyo m.k. (minik köpekbalıkları)
SpaceMonkey Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Rawkon said: BÜTÜN ÖĞRETMENLERE KAFAM GİRSİN ! her birine tek tek, özenle. kafalar öğretmenlere... Kendine dene...
Rawkon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 viole said: "kafam girsin" iyice klişe olmaya başladı artık ayrıca şuan sen bu yazıyı okuyabiliyosan bu "kafam girsin" dediğin öğretmenler sayesindedir. sakın bana ben kendim öğrendim deme hiç inandırıcı olmaz. he varmıdır kötüleri vardır evet ama bu genellemeler yanlıştır. ehe ulan ben lisede bilgisayar dersine giren hocaya bilgisayarı öğretmiş adamım, neyine güvenerek her şeyi öğretmenlerden öğrenmişsindir diyosun bre madafaka!
viole Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Rawkon said: viole said: "kafam girsin" iyice klişe olmaya başladı artık ayrıca şuan sen bu yazıyı okuyabiliyosan bu "kafam girsin" dediğin öğretmenler sayesindedir. sakın bana ben kendim öğrendim deme hiç inandırıcı olmaz. he varmıdır kötüleri vardır evet ama bu genellemeler yanlıştır. ehe ulan ben lisede bilgisayar dersine giren hocaya bilgisayarı öğretmiş adamım, neyine güvenerek her şeyi öğretmenlerden öğrenmişsindir diyosun bre madafaka! tamam sıçma güzelim konuya! sonra konuşuruz bu konuyu dfs
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 o zaman beni hayattan soğutan bütün öğretmenlere ve proflara ben gireyim.
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 ben ben benim günümü kutlayınn:) ayrıca kafam girsin bilmemne gibi ergen tepkilerini de anlamsız buluyorum şu başlıkta..eğer bi sorunun olduysa ve bi yerini öğretmeninin bi yerine yerleştirmek istiyosan başka yerde yap bunu.terbiyesizliğe ben karar veremem ama her şeyin dozu olduğu gibi bunun da var.senin o kafam girsin diye genellediğin gruba dahil olup da devletin kafasını bile çevirmediği yerlerde hayatını kaybetmiş,öğrencilerine faydalı olabilmek adına aldığı 3 kuruşun 2 kuruşunu onlarla paylaşmış ve hala paylaşan öğretmenler de var..lafını bil öyle konuş..şahsi meseleleri getiripte böyle uluorta yakarışa dönüştürme işini hakkıyla yapan,gerçekten öğreten öğretmenlerin ve öğretmenlerimin öğretmenler günü kutlu olsun..
elesso Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 cerebraliste resmen öğretmenlik taslamış asd
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 hakkını verenlerin ve işini düzgün yapanların ellerinden öperim ^^ cereb kutlu olsun bu arada ^^ yarın bol bol çiçek al inş.
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 elesso said: cerebraliste resmen öğretmenlik taslamış asd sinirlendim napim X(
elesso Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 bizim bi öğretmenimiz sınıfta saksıda çiçek alanlara kızmıştı nasıl taşıyım ben bunu diye,sonrada hademelere vermişti hediye olarak.
Rawkon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 cerebralis said: elesso said: cerebraliste resmen öğretmenlik taslamış asd sinirlendim napim X( "ergenlerin lafına sinirlenenin ergen kadar aklı yoktur" (ceronimo atazözö)
Rawkon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 elesso; ceronimo kısmı sallama oldu, evet. ama gerisi kompülö doğru : "ergen bunlar yaa, peeh kaale bile almam" diyip çok sinirlenmek ve alev alev yanıp zıplamak falan bi öğretmene yakışmayan davranışlar bunlar.
Öne çıkan mesajlar