Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24 Kasım öğretmenler günü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bize
en azındna bana okuma yazmayı öğreten öğretmenlermizin günü başlayalı 15 dk oluyor.
aramızda öğretmen varsa kutlu olsun
ayrıca öğretmen adaylarınada
tüm öğretmenler işte

saygılar tşk
Mesaj tarihi:
"kafam girsin"
iyice klişe olmaya başladı artık

ayrıca şuan sen bu yazıyı okuyabiliyosan bu "kafam girsin" dediğin öğretmenler sayesindedir.
sakın bana ben kendim öğrendim deme hiç inandırıcı olmaz.

he varmıdır kötüleri vardır evet
ama bu genellemeler yanlıştır. ehe
Mesaj tarihi:
yok yahu, hepsi birbirinden sıyrık.
memur olmuş diye ve bi kaç hak hukuk öğrenmiş diye karşısındaki ergenlere yapmadığını bırakmıyo m.k. (minik köpekbalıkları)
Mesaj tarihi:
viole said:
"kafam girsin"

ayrıca şuan sen bu yazıyı okuyabiliyosan bu "kafam girsin" dediğin öğretmenler sayesindedir.

ulan ben lisede bilgisayar dersine giren hocaya bilgisayarı öğretmiş adamım, neyine güvenerek her şeyi öğretmenlerden öğrenmişsindir diyosun bre madafaka!
Mesaj tarihi:
Rawkon said:
viole said:
"kafam girsin"

ulan ben lisede bilgisayar dersine giren hocaya bilgisayarı öğretmiş adamım, neyine güvenerek her şeyi öğretmenlerden öğrenmişsindir diyosun bre madafaka!

tamam sıçma güzelim konuya!
sonra konuşuruz bu konuyu dfs
Mesaj tarihi:
ben ben benim günümü kutlayınn:)

ayrıca kafam girsin bilmemne gibi ergen tepkilerini de anlamsız buluyorum şu başlıkta..eğer bi sorunun olduysa ve bi yerini öğretmeninin bi yerine yerleştirmek istiyosan başka yerde yap bunu.terbiyesizliğe ben karar veremem ama her şeyin dozu olduğu gibi bunun da var.senin o kafam girsin diye genellediğin gruba dahil olup da devletin kafasını bile çevirmediği yerlerde hayatını kaybetmiş,öğrencilerine faydalı olabilmek adına aldığı 3 kuruşun 2 kuruşunu onlarla paylaşmış ve hala paylaşan öğretmenler de var..lafını bil öyle konuş..şahsi meseleleri getiripte böyle uluorta yakarışa dönüştürme
işini hakkıyla yapan,gerçekten öğreten öğretmenlerin ve öğretmenlerimin öğretmenler günü kutlu olsun..
Mesaj tarihi:
cerebralis said:
elesso said:
cerebraliste resmen öğretmenlik taslamış asd

sinirlendim napim
X(

"ergenlerin lafına sinirlenenin ergen kadar aklı yoktur"
(ceronimo atazözö)
Mesaj tarihi:
elesso; ceronimo kısmı sallama oldu, evet.
ama gerisi kompülö doğru : "ergen bunlar yaa, peeh kaale bile almam" diyip çok sinirlenmek ve alev alev yanıp zıplamak falan bi öğretmene yakışmayan davranışlar bunlar.
  • Yeni Oluştur...