Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 www.eudoramail.com adresinde hizmet veren Eudoramail kapanıyor sanırım, yeni üyelik almıyorlar (Lycos destek sağlıyordu bunlara, şimdi kendi mailine yönlendirmek istiyor her halde) ve eski üyeler de giriş yapamıyor. Eudoramaili olan biri deneyebilir mi, acaba giriş yapabiliyor mu?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 04 Mayıs 2004 21:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbudos Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 ben daha bugun girdim bi sorun yoktu yaw normal baktım hesabıma..??...[signature][hline]No Woman No CRY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Evet ben de girebildim şimdi, dün bakım falan vardı her halde.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar