Stblack Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Ve sahnedeydim artık Uzun yorucu günlerin ardından İyi hazırlanmıştım aslında Replikleri teker teker ezberlemistim Dilim dolanmayacaktı, yüreğim burkulmayacaktı Her şeyi önceden hesaplamıştım Aslında her şeye hazırdım da Beni hiçbir şey şaşırtamazdı zaten Dedim ya oyunu cok iyi biliyordum Kurallarını, yalanlarını, karakterlerini Olabilecek her şeyi Ve sen dahil oldun sahneye Ama ben seni görmemiştim hiç Ortalık karıştı bir anda Bütün ezberlerimi unuttum Daha önce çalıştığım her şey bir anda yitip gitti Hani her şeye hazırdım Hani her şey olabilirdi ama ben şaşırmayacaktım Olmadı başaramadım sarsıldım aniden Oyun devam ederken ben hala şaşkındım O sırada nerde olduğumu bile bilmiyordum Sadece oynuyordum Niye, kimin icin oynuyordum bilmiyordum Hersey o kadar hızlıydı ki oyunumuz için ayrılan sürenin sonuna gelmiştik Ne kadar çabuk geçmişti zaman Peki diğer karakterler neredeydi Hepsi mi gitmişti Sahnede biz mi kalmıştık sadece Çok mu sıkıcıydık yoksa çok mu saygısızdık Acaba oyuna dahil olmalarına izin vermemiş miydik Evet çok bencildik sanırım Ama napalım oyun bitmişti artık Basrollerinde ikimiz vardık Zaten başkasının oynamasını da istememiştik ki İki kişilik bir oyundu yani Sadece sen ve ben Vakit gelmişti artık Sahneden çekilmiş, perdeleri indirmiştik Ve sahneyi başka zavallı gönüllere bırakmıştık Sadece paylasmak istedim..Goruntu kirliligi yarattıysa affola:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Hoş olmuş, beğendim ben. Ama sonu biraz daha çarpıcı bitirilebilirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 23 yasındayım ve hayatımda ilk defa yazdım bu tarz bir şey.Okumayı hep sevdim ama yazamadım bir turlu bu da ilk denememdi diyebilirim.Begendigine sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 gerçekten çok güzel eline sağlık devam etmelisin bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 sagol boyle yorumlar alınca mutlu oluyor insan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar