Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Bir konferans için afiş hazırlanması gerekiyor bu akşam. Salı günüsabah basılacak en geç. İşten anlayan, hayırsever patilerin yardımı bekliyorum? İlgilenen arkadaşlara öm'den ayrıntılı bilgi verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 yanlış anlamazsan, birşey sormakk sitiyorum. nasul gelişti olay? görev dağılımı yapılırken, mekanda hoş bir hatun bu vardı? bir anda kendi kendine mi gaza geldin? yoksa, "çokakıllıadam, seni tanıdığım kadarıyla sen bu işin üstesinden layığıyla gelirsin" diye biri mi gaza getirdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Hayır, grafik tasarımından anlayan üyemiz yok. Tasarımcılar para istiyor, paramız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Aynen, benimki de tıp öğrenci kongresi için. Bu işi severek yapan arkadaşlar eminim süper yardımcı olur. İlgilenen varsa özelden detayları yollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Görsel sanatlar'a açsanız daha çok gönüllü çıkabilir. Orada takılan ilgili pek çok insan var. Buradan yeterli talep gelmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Tamamdır hallettim, herkeze teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar