Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

süpersonik stüdyolar

uyurgezer

Öne çıkan mesajlar

müzisyen için stüdyo bulmak çok feci problem oluyor. ülke genelinde bildiğimiz manyaksal stüdyoları artılarıyla eksileriyle buraya yazarsak güzel olabilir diye düşünüyorum.

başlayayım.

stüdyo metropolis:

bugün gittik. istanbul-kadıköy'de boğanın ordaki kentucky fried chicken'ın sokağından girip aşağı doğru yüz metre yüründüğünde boğa barın hemen üstünde.

ortam gayet temizdi. davulu çok iyi. tama iron cobra twin pedal. 6 parça zil seti. iki rack tom, birde floor tom var. ekstradan perküsyon aletleri de var.

ekipman veriyorlar. bir cort bas, bir cort birde washburn gitar. gayet hali vakti yerinde enstrümanlar. odanın akustiği de fena değil. bir gitar amfisinde biraz problem var gibiydi. jacktan da olabilir.

stüdyo jamsession:

bu da istanbul-kadıköy'de şifa hastanesinin hemen karşı çaprazında. birkaç kez gittik. elemanlar bazen davranış bakımından eksi yönde olsalar da, oda gayet güzel. gitar amfileri kaliteliydi. pedallar da iyiydi. ekipman olarak bilimum cort gitar ve bas gitarlar mevcut.

stüdyo 18:

istanbul-fenerbahçe'de bir stüdyo bu da. beyaz fırının tarafında dört apartman geçince, arkadaki müştemilat. duman grubu genelde provalarını burda yapıyor. bir kez gittim ben. kötü yanları hem enstrüman vermemeleri. ama enstrüman götürebilen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim. oda ve davul çok iyi çünkü. bir problem yaşamamıştık. gidip enstrüman almak için kaybettiğimiz yarım saati bizlere vermişlerdi. anlayışlılar.

soundistanbul:

istanbul caddebostan'da bir stüdyo. bağdat caddesinde caddebostan mado'nun sokağından girildiğinde iki sokak aşağıda. soldan ikinci apartman. genelde provalarımızı burada yapıyoruz. davul aksamını da yenilediler. ekipman da veriyorlar. gayet memnunuz. tavsiye edilir.
Sosyal ağlarda paylaş

izmir için yazıyım ben de bari, güzel fikir, faydalı olur

stüdyo 440:
candır, kandır, ilgilileri kraldır, temiz müzik yapmak isteyenler için harika akustiği ekipmanı vardır, sesleri açalım gazı yakayalım diyenleri mutlu etmeyebilir. aslen kayıt stüdyosudur, ama prova da yapılır, 20 ytl'lik fiyatı biraz can sıkar, metal çalcaksanız reddeder :) temiz müzik temiz stüdyo

kartal:
akustiği nahoştur, talihsizdir, ekipmanı iyidir, kartal abi iyidir, ama o da fiyatıyla can sıkar. tercih edilebilir.

ant:
sertiz diyenin taleplerini karşılar niteliktedir, fiyatı da iyidir, ant abi de iyidir, temizdir, mevkisi gereği tercih edilmeyebiliyor(üçyol metro).

dream: mevkisi çok sakattır, fiyatı da ekipmanıda iyidir aslında, stüdyo güzeldir, ama yeri çok sakattır! (konak metroda inip kabataş lisesi önünden bir yarım saat yürünür)

hangar:olmaz!
park:olmaz!
portakal:yoksay!
Sosyal ağlarda paylaş

Stüdyo Platin: Kesinlikle bunu söyleyebilirim, bütün stüdyoları gezdim, platin kadıköyün en iyi stüdyosudur. Kırtasiyeci sokakta. (Boğadan yukarı çıkarken sağdaki ilk sokak, yokuş bi sokaktır). Shaft'a gelmeden önce, Arda saat var solda. Onun hemen yanından girişi binanın. Akustik, ekipman, havalandırma, temizlik falan herşey mükemmel. Gidin görün.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Midasın Kulaklığı:

Ankara'da bir stüdyo. Bir saatliğine prova için işgal etmiştim. Hiç memnun kalmadım. Rezaletti. Her taraf pisti. Etrafta muşambalar, havalandırma çok feci yetersiz. Yerler hele nerdeyse gözükmüyordu pislikten. Eleman çok feci ilgisizdi. Çıktığımda uyuyordu zaten. Kesinlikle tavsiye edilmez. Tunalı Hilmi Caddesinde biryerlerde. Ankaralı olmadığım için tam bilmiyorum yerini, biri yazarsa iyi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Rakursi said:
Stüdyo Platin: Kesinlikle bunu söyleyebilirim, bütün stüdyoları gezdim, platin kadıköyün en iyi stüdyosudur. Kırtasiyeci sokakta. (Boğadan yukarı çıkarken sağdaki ilk sokak, yokuş bi sokaktır). Shaft'a gelmeden önce, Arda saat var solda. Onun hemen yanından girişi binanın. Akustik, ekipman, havalandırma, temizlik falan herşey mükemmel. Gidin görün.

platini bende çok tavsiye ederim özellikle vokal bakımından harika bir stüdyo.Gitar anfisi flmda baya iyidir.Grupta basscı dışında beğenmeyen yok.:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...