DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 izmir'de kaliteli müzik kutusu bulabilceğim bir yer var mı? Ama böyle güllü dallı dandik plastik falan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 jukebox deil dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 yok sanırım kapağı açılınca çalan kutulardan bahsediyor. büyük mü açıym küçük mü açıym diye espri yapardımda, gülmez kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 hayır hayır. normal bildiğimiz müzik kutusu. naif böyle kapağını açınca müzik çalan bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 müzik kutusu olan mekanları gez dolaş,begendigin yerde birine sor abi nerden aldınız nasıl alabilir diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 nutella yerim said: müzik kutusu olan mekanları gez dolaş,begendigin yerde birine sor abi nerden aldınız nasıl alabilir diye öyle bir yer de bilmiyorum ki.zaten görsem direkt yapışcam nerden buldun bunu nasıl alabilirim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 bornova kucukpark civarındaki kafelerin cogunda muzik kutusu var,o kafelere sorabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 yanlış anladı nutella :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 evet fail olmuş,kusra bakma vizeler baslıyo yarın bi ders calısıyorum bi patiye bakıyorum kafa pek yerinde degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 soylemesi ayıp ama bana barcelonadan geldi bir tane.kurmalı ve oyle kutulu fln deil mekanizmayı gorebiliorsunuz.usteliiik yellow submarine calıor^^ arkadaslarımı seviyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 çin malıdır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 bizim arkadas almıs gecen bi tane,bozulmus atmıs sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 kemeraltına bak kızlarağası hanına filan. olur o dükkanlarda öyle orjinal şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 bana te paristen çin malı eyfel kulesi gelmişti. bari made in china yazısı olmayan bişey getireydiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 elesso said: çin malıdır kesin ahah adamın içinde kalmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 içimde kalmadıda, yapılan ayıp sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 utopia said: kemeraltına bak kızlarağası hanına filan. olur o dükkanlarda öyle orjinal şeyler. orda bakmadığım dükkan kalmadı heralde yok oralarda. var da dandik şeyler var. böyle daha güzel şeyler arıyorum arıyorum bulamıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 çiğli karfurda o tür şeyler atan bir mağaza var, kesin vardır yoksa kipada mı, ikisine de git ordaki mağazalardan birinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar