eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 burda türbansız ve montsuz gezmekte yasak.. ben evde nezaman patiye gircek olsam bi türban takarım bide montumu giyer gelirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 hala davullu adamı anlamayan varmı? varsa bana gelsin... lan shewkynin acc udamı banlatsam :D ben hala eregorn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 tmmdır abi anladım ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 GwindonSurion said: hala davullu adamı anlamayan varmı? varsa bana gelsin... lan shewkynin acc udamı banlatsam :D ben hala eregorn zuha :D kaç kişinin şifresini bilion maşşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 bi shewkynin kini biliom... gelip görünce bunları kesin deiştircek şifrei :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar