avp Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 nedir abi bu dun gece yatakta kafama böle bişi takildi :([signature][hline]nedir bu avp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucandaire Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 0[signature][hline]Lets Turn and Burn..!!! the silly nick of alltimes , this is ucandaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 dogru + yanlış diye bişey yok bildiğim kadarıyla. doğru ve yanlış = yanlış. not: eğer ortadaki veya da iki ifadeyi birleştiren bir mantık şeysi ise yine bilemiyorum ikincisini bilmediğim için.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 felsefe değil de lise 1 matematik konusu daha çok. ya da ben tamamen yanlış anladım olayı.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 1^0=0 lise mantık sorusu.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Doğru ve Yanlış = Yanlış Doğru veya Yanlış = Doğru yada 1 ^ 0 = 0 1 V 0 = 1 yada 1 . 0 = 0 1 + 0 = 1[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 -1 negatif götürür[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad iki+iki=dört hehe -Einstein allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar