Levent Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Arkadaşlar Magic The Gatheringte Nationals sezonu yaklasıyor, Nationals icin son 2 qualifier kaldı ilgilenen hala aktif olarak Magic oynayan/oynamak isteyen kac kişi var cidden cok merak ediyorum .[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- www.aedongames.com Sitemiz henüz geçici tasarımdadır. ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Söyledinde canım çekti=) Online olanını yüklüyorum hemen..[signature][hline] Ready for your eyes, Running for your heart Elcia, 07 February 2004 01:00 tarihinde demişki: ama yazmadım geri bişi..ööle saçma mesaja ne yazıım!!!hee evet çoştum hade birlikte çoşalım diicem sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Online ı yükle oyna oda gayet ii de , realdede oynayalım arkadaslar yoksa Magic turkiye sınırlarında yok olucak artık , haftada 1 draft zor cıkıyor .. biraz ilgi ile eski gunlere donulebilecegine gonulden inanıyorum ben.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- www.aedongames.com ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Ben izmirdeyim, burada sürekli turnuva oluyor bayada kisi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Olath ya ciddi misin sen? izmirde sureklı magic the gathering turnuvaları mı oluyor? biz oynuyoruz magic ama hic haberimiz olmadı turnuvalardan :( ya beni haberdar eebilirmisin? hatta beraber oynarız fln ben bir kac arkla takılıyorum o kadar o da universitede bos zamanlarda yanı...[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 4 mayısta var gene sanırım hiltonda tam yerini bilmiyorum ögrenicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Abi magic the gathering turnuvası oylemı? hıltonda 4 mayısta olm cıddı mısın sen ya :) gırıs ucretı fln olacak mı? benı bılgılendırırsen sevınırım...[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Ben katılmıcagım ıcın bılmıyorum ne oldugunu kuralları falan ama sorarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Ogrenıp bana da bıldırebılırmısın? nıye katılmıyosun sen? bıldırebılırsen fıyatını kurallarını fln sevınırım[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Benım kartlarin editionu uymuyor cogu banned olmus...yeni kartlardan'da zevk alabılecegım bı deck bulamadım o yüzden katılmıyorum..ama amatör turnuvalara falan katılıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Ben bu sene bi kaç kere oynadım okulda arkadaşlarla[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 ya biz 4 kısı turnuva arıyoruz katılabılecegımız kendı aramızda oyle amator bır ekıbız bızde bır haftasonu ayarlayalım bır yerde oynayalım olmazsa hep beraber[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Kendi aranızda turnuvayı bosverin arkadaslar Nationals geliyor , ilk 4 (yanlıs hatırlamıyosam) dunya sampiyonasına gidicek hadi ya biraz Magic tozu dokün üstünüze imkanı olanlar atlasın gelsin istanbula haziran sonundaki Nationalsa ...[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- www.aedongames.com ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 8 mayısta varmış ücret yer hiç bi şey bilmiom hiltonun oralarda imiş ama bilgisi olan varsa banada sölesin :[[signature][hline]iletişim için tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 8 mayısta var basvurmak ıcın mail adresi [email protected] adını soyadını ve telefonunu yaz gonder dun sondu basvuru ama belkı alırlar dene bı 5 mılyon katılım ucretı, cumartesi saat 11 de hıltonun karsısındakı iyte bınasında olacak... 1. ye 5 adet booster 2. ye 3 adet 3. ye 1 adet... biz amator olmamıza ragmen katılcaz istanbula gelelim guzel diyosunda istanbulda bizim deckler is yapmaz yılların oyuncuları orada olur bizi mahvederler :) bizim 1 ya da 2 senelık deneyimimiz var :)[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar