Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gömülü diş çekimini en iyi şekilde yapabilecek bi yer ?

wiski

Öne çıkan mesajlar

Az önce ayna karşısında farkettim, sağ alt çenemde, en arkada kafasını kenardan cıkartmıs bir diş var arkadaşlar.Araştırdım, gömülü dişmiş. Operasyon görüntülerini izledim de yarıyor biçiyor, deliyor, yakıyor doktor valla.Hal böyleyken beni bi korku aldı. Acaba istanbulda bu tarz bi operasyon için sağlam bi hastane ne bilim bi klinik felan bilen varmı ? Daha önceden bu operasyona maaruz kalmıs arkadaslardan öneriler bekliorum. ^^
Sosyal ağlarda paylaş

yok hayır.Bu diş 3. 20lik dişmiş ve insanların çene yapıları evrimleşerek ufaldıyormuş ama diş sayısı azalmamış.Bu yüzden bu 3. 20lik dişler için ne çenede yer varmış nede bu dişe gerek varmış.İşte eti yarıp bu dişi çekioyolar yerine bişi konulmuo. Öyle vida felan yok xD dentistanbula kesinlikle gidilmemeliymiş onu bende okuyuverdim o yüzden bu topici actım.Amacım kimseye sorumluluk yüklemek değil, sadece daha önceden bu işlemi yaptıranların görüşleri, nerelerde yaptırdıkları ve memnun kalıp kalmadıkları hakkında bilgi edinmek =)
Sosyal ağlarda paylaş

benimde benzer bir sorunum vardı.benim 20lik icerde yan donuverdigi icin on dislerime acayip bir baskı yapıp gecelerimi zindana cevirdiginden mutevellit Yeditepe ye gittim.bir guzel narkozu verip hunharca yardılar damagı ve ancak disi parcalayıp alabildiler.1-2gun agrı yaptı malum yardılar dikis fln.1hafta sonra dikisleri aldırdım sonraki hafta tamamen duzeldi.sana tavsiyem operasyonu yapacak doktorun bagyan olmamasıdır.mumkunse böle guclu kuvvetli bir amcam alıversin disini.daha az acı cekersin garanti veririm.
Sosyal ağlarda paylaş

Daha 1 gün önce oldum 2 tane 20 lik dişi aldılar su an çenem ton ton dede gibi. Ameliyat sırasında o kadar fazla birşey hissetmiyorsun zira ben 4 tane iğne yedim hiçbir şey hissetmiyordum =) ama ameliyattan sonra o dikişler ve koklerin oldugu çene kısmı biraz sızlıyor ama apranax ya da novalgin ampul ile geçiriyorlar onu da. Su an sadece yemek yiyemiyorum paso corba ve su içiceksin. Sigarayı da bıraktım bu yüzden dikişler alındıktan sonra içermiyim bilmiyorum. Fazla korkacak bir şey yok 1 saatlik operasyon istanbuldaysan eğer kartepe diş hastanesini önerebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...