Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Şimdi bi ablam var bu forumlara bakıo (Adı eda:)[küçük yazıom] bende Doğa'yım [büyük yazıom apostırof lada ayırdım dikkat ederseniz kalında ablama olan saygımı belirtiom] Aşaya msg atarsa nickinide göreceniz... :) yane msg atmıcan cınım ıplacım:) [öeeee] Şimdi bu kız piton olayını felan soruo evde sinir oldum demekki msglarımı takip edio ama ben forumlarda dalga geçmek istiom hesabını sorucak şimdi ablam bide ben forumlara en küçük bişi yazsam ablam "ANEEE! BAK DOĞA FORUMA NE YAZMIIIŞ!!!" *!takırt tukurt* "DOĞAA ! GEL BAKİM" *!tıp tıp tıp* "Höeee?" "ne bu?" "güfüüür" "KİM ÖRETTI BUNNARI?" "eeh ehee ehehe..?*!ıhnnwkkk*" "ÇABBBUK BABANI ÇAARIOZ!!!" böle işte nasıl engellicem ben bu kızı yaa? [Bu mesaj Trafalgar_manyaı tarafından 18 April 2003 22:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Ablam sabah 7 de gidio gece 10 da gelio işten. çok yorgun oluo ve direk yatio. o yüzden fazla bir endişem yok.. :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 anaa uyku ilacımı versem:D ehue[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 rüşvet ver yazdıklarını anlatmaması için veyahut sende onunkileri anlat [Bu mesaj EarS tarafından 18 April 2003 22:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 İtiraf.com keyloggger:) nick bul itiraflarım....[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 işte böyle kısasa kısas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 çok güzel biş yapdım ss yollanmıo dur denicem gene:D ama ablamın start up dosyasına 60 tane FORUMLARIMI OKUMAA! dosyası kodum bi log in olsun nolacak:D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 girdikten sonra history yi sil we clean disk yap.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar [Bu mesaj Sly-One tarafından 18 April 2003 22:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Ama o bütün forumları okuyo:) onun kendi acc si var kaç yıldır ehhe:D History yetmez Cookies Folders Temp Tempory internet folders Auto add to favorites olayının sonuçları 2. bi history daha var onuda silicen :D ozman rahat oluon 2. history de sitenin bilgisayarda bırakdığı izler mesela tempin içine exe atıo bazı siteler[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 sen en iyisi bişi yazma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 ahah.sendeki aile bende olsa ben evden kaçardım,sen geçedede paldır küldür odaya giriyolar diye şikayet ediyodun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 nickini bilmek zorunda mı ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 abim bana saygılıdır ben ona ikimizde başkalarının özel hayatına karışmamak gerektigini biliriz yani sorun cıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 ana! Elessar ANA! SLOG! ANA EDA! ANA ZEPLHRY! ANA İLDENİZ! Noluyor lan anlaştınızdamı buradanız:D hepiniz aynı anda ahahha ben uzak kalmışım lehn:D olmazsa ablamın indirdiği South Park Uncle fu*** er şarksını anneme dinnetirim (dana eda) :D ee naapim heh heh... Msg yazacam ama:D içimde kalıo okulda kafayı yiyom hehehe[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 fake acc al çaktırmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 ablan ears mı şimdi[hline]this is my hatred mind and myself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 ehe şey dicekler sanki ewet güzel. ayarlıyım mı ? ehhe. tabanca deil direk burning hands yaparım burdan[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 said: elesso, 18 April 2003 23:21 tarihinde demiş ki: fake acc al çaktırmadan ıııh düşündümde belli oluo bea[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 paticiği filtrele,sonrada aplaa paticik kapanmış de,yer kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 hehe ears diil ablam:D ama söliim hiç yavşamayın:) :D çok cirkin "DOĞAA!" tamam tamam fena diil sivilceli "DOĞAA!" ok tamam 1 sivil."DOĞAA!" ULAN SİVİLCESİ YOK (bişi yazmışdım çok kızar ama:D hehe) AMA ÇİRKİN! "DOĞAA!! AZUNA EDERİM SENİN!" Ciiirkiin "DOĞAA!" Ciiirkiinn AHHW WNOLUOLAN *!çatank* *!bib bib bib, biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip*[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 ya ildenize sorar "ilde paticik kapalımı?" "yoo." "DOĞAA!!" *!hasste*[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 klavyede mi sorun war yoksa korteksindemi ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 bende[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 korteks ne yau?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 ve facianın devamı, baba ay sonunda gelen elektrik faturasını gördü ve kalp krizi geçirip öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar