Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ablanız/abinizin msg larınızı okumasını nasıl engellersiniz?

Trafalgar_manya?

Öne çıkan mesajlar

Şimdi bi ablam var
bu forumlara bakıo (Adı eda:)[küçük yazıom] bende Doğa'yım [büyük yazıom apostırof lada ayırdım dikkat ederseniz kalında ablama olan saygımı belirtiom]
Aşaya msg atarsa nickinide göreceniz... :) yane msg atmıcan cınım ıplacım:) [öeeee]
Şimdi bu kız piton olayını felan soruo evde sinir oldum demekki msglarımı takip edio ama ben forumlarda dalga geçmek istiom hesabını sorucak şimdi ablam bide ben forumlara en küçük bişi yazsam ablam "ANEEE! BAK DOĞA FORUMA NE YAZMIIIŞ!!!" *!takırt tukurt* "DOĞAA ! GEL BAKİM" *!tıp tıp tıp* "Höeee?"
"ne bu?" "güfüüür" "KİM ÖRETTI BUNNARI?" "eeh ehee ehehe..?*!ıhnnwkkk*" "ÇABBBUK BABANI ÇAARIOZ!!!"
böle işte
nasıl engellicem ben bu kızı yaa?

[Bu mesaj Trafalgar_manyaı tarafından 18 April 2003 22:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ama o bütün forumları okuyo:) onun kendi acc si var kaç yıldır ehhe:D

History yetmez
Cookies
Folders
Temp
Tempory internet folders
Auto add to favorites olayının sonuçları
2. bi history daha var onuda silicen :D ozman rahat oluon 2. history de sitenin bilgisayarda bırakdığı izler mesela tempin içine exe atıo bazı siteler[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ana! Elessar ANA! SLOG! ANA EDA! ANA ZEPLHRY! ANA İLDENİZ!

Noluyor lan anlaştınızdamı buradanız:D hepiniz aynı anda ahahha
ben uzak kalmışım lehn:D
olmazsa ablamın indirdiği South Park Uncle fu*** er şarksını anneme dinnetirim (dana eda) :D ee naapim heh heh...
Msg yazacam ama:D içimde kalıo okulda kafayı yiyom hehehe[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

hehe ears diil ablam:D
ama söliim hiç yavşamayın:) :D çok cirkin "DOĞAA!" tamam tamam fena diil sivilceli "DOĞAA!" ok tamam 1 sivil."DOĞAA!" ULAN SİVİLCESİ YOK (bişi yazmışdım çok kızar ama:D hehe) AMA ÇİRKİN! "DOĞAA!! AZUNA EDERİM SENİN!" Ciiirkiin "DOĞAA!" Ciiirkiinn AHHW WNOLUOLAN *!çatank*
*!bib bib bib, biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip*[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...