Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar İcin Kablosuz Kulaklık

Mojito

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bilgisayar icin kablosuz kulaklık varmıdır bulabılırmıyım ?

Ozellikle geceleri film seyrettıgım ıcın sesı acamıyorum dogal olarak fılmden hıcbır tad alınmıyor...

Eger boyle kulaklıklar varsa bunlardan 2 taneyı aynı anda alıp kullanabılırmıyım ? Mesela iki arkadas gece film seyredıceksınız 2 ayrı kablosuz kulaklık gerekli bilen varmı yardım lutfen.
Sosyal ağlarda paylaş

Philips in 2 kulaklikla birlikte satilan modelleride var. Bi kac film izlemek icin kullanmistim fakat kulakliklar fiyatina gore cok hosuma gitmemisti.

Ses kalitesi olarak belirgin tiz verip catlak bas vererek midleri yutuyordu ki film izlerken midlerin kaybolmasi cok da hos olmuyor.

Ustelik kulaklik hayli agir oldugu icin aman yatayim soyle izleyeyim biraz fln diyememenin yanisira bas agritiyor.hangi bantli kulaklik agritmiyor ki? dersen gramajlara bakmani tavsiye ederim.

sonuc olarak oyle muazzam bi ihtiyac yoksa ve 2-3 metrelik bi seyir mesafeniz varsa 2 tane oldukca kaliteli bi kulaklik ve Y adaptorle daha rahat edersiniz, geriye kalan parayla da poset poset popcorn alirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Komsu topic de bahsedip buraya yazmamisim.

2 X Sennheiser HD201 + Y-Splitter = 135 ytl
Philips 8441 = 205 ytl

ilk secenekte ses kalitesinin ve konforun 3m metrelik bi capta 2 kati kadar oldugunu hatirlatirim.

maalesef mantikli wireless hometheater kulakliklar sennheiser Sennheiser RS 130 dan basliyor ki, fiyatlar oldukca uzucu. bunu alamiyorsam kesinlikle kablolu alirdim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...