Mojito Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Arkadaşlar bilgisayar icin kablosuz kulaklık varmıdır bulabılırmıyım ? Ozellikle geceleri film seyrettıgım ıcın sesı acamıyorum dogal olarak fılmden hıcbır tad alınmıyor... Eger boyle kulaklıklar varsa bunlardan 2 taneyı aynı anda alıp kullanabılırmıyım ? Mesela iki arkadas gece film seyredıceksınız 2 ayrı kablosuz kulaklık gerekli bilen varmı yardım lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 PHILIPS 8440 http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=520&productId=bd850139 kullandım ses kalitesi çok iyi ve rahat. tam film izlemelik. iki tane alıp kullanılıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Benmı yanlıs okudum acaba 50 metreye kadar etkın kalabılıyor glb ? 2 . sorum icin acaba kesin desteklıyormu ıkı kulaklıgı aynı anda cunku biri dinleyip biri dinlemesse yine pek bi işe yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Philips in 2 kulaklikla birlikte satilan modelleride var. Bi kac film izlemek icin kullanmistim fakat kulakliklar fiyatina gore cok hosuma gitmemisti. Ses kalitesi olarak belirgin tiz verip catlak bas vererek midleri yutuyordu ki film izlerken midlerin kaybolmasi cok da hos olmuyor. Ustelik kulaklik hayli agir oldugu icin aman yatayim soyle izleyeyim biraz fln diyememenin yanisira bas agritiyor.hangi bantli kulaklik agritmiyor ki? dersen gramajlara bakmani tavsiye ederim. sonuc olarak oyle muazzam bi ihtiyac yoksa ve 2-3 metrelik bi seyir mesafeniz varsa 2 tane oldukca kaliteli bi kulaklik ve Y adaptorle daha rahat edersiniz, geriye kalan parayla da poset poset popcorn alirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 hmm cok saolun arkadaşlar yardımlarınız ıcın ozaman soyledıklerınıze bi bakıyım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Komsu topic de bahsedip buraya yazmamisim. 2 X Sennheiser HD201 + Y-Splitter = 135 ytl Philips 8441 = 205 ytl ilk secenekte ses kalitesinin ve konforun 3m metrelik bi capta 2 kati kadar oldugunu hatirlatirim. maalesef mantikli wireless hometheater kulakliklar sennheiser Sennheiser RS 130 dan basliyor ki, fiyatlar oldukca uzucu. bunu alamiyorsam kesinlikle kablolu alirdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kickapoo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 hazır konu açılmışken evde bilgisayardan müzik kaydı için kullanılabilecek kulaklık tavsiye edebilecek bir arkadaş var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ne tur bi bilgisayardan hangi ses kartiyla ne kadar butceyle nasil bi kayittan bahsediyorsun? sennheiser dan AKG ye , ordan grado ya kadar yolu var bunun. Gerci buraya sormussan 70 liralik bi eh 150 keser muhtemelen. Burda yazmistim biseyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 moriQ said: PHILIPS 8440 http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=520&productId=bd850139 kullandım ses kalitesi çok iyi ve rahat. tam film izlemelik. iki tane alıp kullanılıyor sanırım. bununla konuşma imkanı varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar