toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Selam Bizim peder bilmem kac sene once websitesi falan yaptırmıstı, sitenin hostuyla birlikte mail de aldı tabi. Simdi o maili degistiremiyor iş yaptığı herkeste o mail oldugu icin. Ama outlook'u actıgımda işle ilgili 10 tane mail gelmişse, spam olarak da 100 mail gelmiş oluyor. Maillere mutlaka outlook'tan erisebilmesi lazım babamın. Ama su spamlardan nasıl kurtulabilir bilmiyorum. Aklıma buraya gelen mailleri baska hosttan alınmıs farklı bir mail adresine yonlendirmek geliyo ama nasıl yapılır o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 çok güzide bi sitedir kendileri, ne ararsan var : www.google.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 spam adreslerini bloklayabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 MX kayıtlarını düzenleyerek http://www.google.com/a adresinden gmail tabanlı mail kullanabilirsin hem pop hizmeti var hem spam koruması. Çok rahat edersin. Ama bu MX ayarını hostunun ayarlaması lazım. Google mail mx settings filan diye aratırsan google'da kendi answer sayfalarında çıkar zaten mx kayıtları. google.com/a'ya da kaydolurken link veriyor zaten. Ama yapması zordur evet, yapamayabilirsin, o nedenle outlook için bir spam filter spam guard gibi kelimeleri aratarak outlooka takviye yapabilirsin spamları daha iyi anlar. Mesela kaspersky'ın kendi spam koruma eklentisi var yükleyince outlooka hemen yapışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Anladım. Outlook icin bi spam blocker programı yuklemem gerekiyor o zaman. Tesekkur ettim Brigand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Mail'ini gmail hesabina yonlendirsin, ayni zamanda mail'ini gmail'e eklesin. Yazismalarini ve kontrollerini ordan yapsin. Arada bir de mailbox'ini bosaltsin hostingin oldugu yerdeki. En kolayi en rahati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 gmail hesabımı outlook ile acabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 pop3/imap destedi olan herseyi acarsin ki gmail'in de var sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 yalniz outlook mail'lerin hepsini cekip siler. mail'leri cekmeden once 'sunucuda kopyasini birak' ayarini yaparsaniz senelerde kaybolmayacak bir de yedeginiz olur. olur ya format falan atarsiniz gider mail'ler. ya da outlook'un pst dosyasi falan bozulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 http://groups.google.com/group/Gmail-Help-POP-and-IMAP-en/browse_thread/thread/d0a9b8e661a1bc02?pli=1 imap ftw bu arada, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 gmailin spma filtresi efsane, tek kötü yanı ilk kez mail aldığınız kişileride spammer olarak algılayabiliyo oluşu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 http://www.exclaimer.com/ şansa bak ki bugun bunun eğitimini aldım. yardımcı olabilirm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 ya su gmail'e yonlendirme isini hallettim gibi. bi sorunla karsılasırsam ya da istedigim duzende calısmazsa yardım isteyebilrim, aklımda bulunsun saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar