nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 yüzünden başlasam gitmeye uzaklara duymasam kimseyi sonu olmasa ummadık rüyalarda eksilse, yok olsa bile (değer) bir gün kendimi bırakıp sana anlatsam ne olduğunu neden sözleri unuttuğumu (yuttuğumu) gerisi zaten gözlerinde lütfen beni hemen uyandır ya da hep böyle bak yüzüme ne kork benden, ne uzaktan dinle lütfen beni uyandırma sesim kısılsa, korkmasam karanlıktan en baştan başlasam anlamsız sözlere artık hiç bulaşmadan tertemiz beklesem başında lütfen beni hemen uyandır ya da hep böyle bak yüzüme ne kork benden, ne anlatmamı iste lütfen beni uyandırma mvö nün bırak zaman aksın adlı 2.albumunden,yine aynı mvö ama piyasa olmadan onceki icten halleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 günler günlerin ardından seni unutmak mecburiyetindeyim seni sevmeler cumhuriyetinde gözyaşlarım, gözyaşlarım kafiye olsun diye değil... özleye özleye kavuştuk birbirimize birbirimize vitaminler, moraller verdik içimizdeki şeytanlara zülfikarlarla saldırdık gözyaşlarımızı bitti mi sandın? günlerin günlerin ardından seni unutmak mecburiyetindeyim seni sevmeler cumhuriyetinde senin dulluğun, benim kulluğum kafiye olsun diye değil... özleye özleye kavuştuk birbirimize birbirimize vitaminler, moraller verdik içimizdeki şeytanlara zülfikarlarla saldırdık gözyaşlarımızı bitti mi sandın? buda vak the rock(1986) albumunun 8.parcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar